Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται

Ότι η «Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» τονίζει με ανακοίνωσή της η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης, μετά την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πεύκη, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Απριλίου.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λυκόβρυσης Πεύκης αναφέρει σχετικά: «Τις μέρες της μαύρης επετείου της απριλιανής χούντας του 1967 τίμησαν οι γνωστοί “άγνωστοι” με την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας. Τέτοιες ενέργειες, καταδικαστέες σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν θέση στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Ίσως τους ενοχλεί το γεγονός της πιο μακρόχρονης αδιατάρακτης πολιτικά περιόδου της χώρας μας. Να είναι βέβαιοι ότι η Δημοκρατία που βιώνουμε, με όλα τα καλά και τα κακά της, είναι στέρεη και δεν κινδυνεύει από επίδοξους βιαστές της.

Υ.Γ. Όπως πάντα, βέβαια, τέτοιες ενέργειες λειτουργούν αντικειμενικά προβοκατόρικα: Δημιουργούν τις προϋποθέσεις αλλαγής της ατζέντας της καθημερινότητας που βιώνουν οι πολίτες και της περιοχής μας. Μόνο που η οξύτητα των προβλημάτων δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet