Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης: Fake news από εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης: Fake news από εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Για «fake news από εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης Μητσοτάκη» κάνει λόγο η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ειδικότερα, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης αναφέρει:

«Για να δημιουργήσει κλίμα ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη μας ενημέρωσε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ ότι παραπέμπονται στο Ειδικό Δικαστήριο για δίκη, με αμετάκλητο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος και η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς Ελ. Τουλουπάκη για
“την σκευωρία που εξύφαναν σε βάρος 10 πολιτικών προσώπων, ως τάχα εμπλεκόμενα στην υπόθεση NOVARTIS”.

Δεν χρειάστηκαν περισσότερες από λίγες ώρες – μέχρι να αναγνωσθεί το κείμενο του Βουλεύματος – για να αποδειχθεί ότι η πραγματικότητα ήταν ανάστροφη: Απαλλάσσονται από κάθε κατηγορία, ως προς την υπόθεση της σκευωρίας εναντίον πολιτικών προσώπων το σύνολο των εμπλεκομένων: Οι Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη (παραπέμπονται για άλλη υπόθεση – για ενδεχόμενη καθυστέρηση διαβίβασης στη Βουλή μήνυσης του Αν. Λοβέρδου), οι βοηθοί εισαγγελείς διαφθοράς Χ. Ντζούρας και Στ. Μανώλης, οι εκδότες Κ. Βαξεβάνης και Γ. Φιλιππάκης, καθώς και η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου (θυμίζουμε: ήταν αυτοί οι δημοσιογράφοι που ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης είχε χαρακτηρίσει ως συμμορία από το βήμα της Βουλής…). Μία έμμεση δηλαδή παραδοχή ότι καλώς ενήργησαν όσον αφορά τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών στο πράγματι υπαρκτό σκάνδαλο NOVARTIS.

Αλήθεια, πόσο χαμηλά στην κλίμακα των ηθικών αξιών πρέπει να έχεις κατέβεις και τι γνώμη φαίνεται ότι έχεις για τον λαό που έχεις κληθεί να ενημερώνεις, όταν παραποιείς συνειδητά απόφαση ανώτατου οργάνου της Δικαιοσύνης με πρόσκαιρο πολιτικό “όφελος” λίγων ωρών ποντάροντας στη στήριξη, μέσω της σιωπής, του σχεδίου σου από τα “πετσωμένα” κυρίαρχα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet