Ο Νίκος Μούνδριζας στο ψηφοδέλτιο της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020
Πολιτική

Ο Νίκος Μούνδριζας στο ψηφοδέλτιο της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020

Στην ανακοίνωση ενός ακόμη υποψηφίου για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές προχώρησε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020. Πρόκειται για τον κ. Νίκο Μούνδριζα, για τον οποίο αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού:

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη  2020 που ξεκίνησε τη δράση της τον Ιούνιο 2014 έχει ήδη να επιδείξει μια ιστορία πολύ αξιόλογη στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, τέσσερα και πλέον χρόνια. Σε αυτό το όμορφο οδοιπορικό συνάντησε πολλούς αξιόλογους συμπολίτες μας οι οποίοι θέλησαν να συστρατευθούν μαζί της σε μια κοινή πορεία, η οποία θα τελειώσει με τη νίκη της στις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Κάποιοι όμως ξεχώρισαν πολύ γρήγορα για την εργατικότητα, τη συνέπεια και τη θέλησή τους για δράση. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Μούνδριζας, ο οποίος στρατεύθηκε στην ομάδα μας από τους πρώτους μήνες της δράσης της και μέχρι τώρα έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, τόσο με την πείρα του όσο και πάνω από όλα με την εργατικότητά του.

Ο Νίκος έχει αξιόλογες περγαμηνές δράσης στα κοινά γενικώς, καθότι προέρχεται από τον δημόσιο τομέα ως εργαζόμενος για όλη την επαγγελματική του πορεία στο υπουργείο Εσωτερικών και το πιο σημαντικό, το οποίο ομολογούν όλοι, είναι ότι  ήταν πάντοτε δίπλα στους συμπολίτες μας όποτε αυτοί τον χρειάστηκαν.

Ανακοινώνουμε με πολύ χαρά την υποψηφιότητά του με την παράταξή μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 και με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου, γνωστό άλλωστε Πευκιώτη από πολύ παλιά. Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του κοντά μας θα είναι πολύτιμη όχι μόνο προεκλογικά, αλλά κυρίως μετά τη νίκη μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δουλειά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet