Ο Π. Ασβεστάς στην πλατεία Πέρρου
Πολιτική

Ο Π. Ασβεστάς στην πλατεία Πέρρου

Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτης Ασβεστάς βρέθηκε στην πλατεία Πέρρου στην Κάτω Πεύκη και μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους της περιοχής. Μετά την εισηγητική ομιλία του στους κατοίκους, ακολούθησαν ερωτήσεις και παρεμβάσεις κατοίκων για τα μικρά και τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες.

Στην κουβέντα τέθηκε έντονα και το μεγάλο ζήτημα με την πλατεία Πέρρου και τη δημιουργία πλατείας και υπόγειου χώρου στάθμευσης. Ο κ. Π. Ασβεστάς ξεκαθάρισε ότι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι αντίθετη με τη δημιουργία πάρκινγκ, γιατί αποδεδειγμένα δεν θα βοηθήσει στο θέμα της στάθμευσης, ενώ αντίθετα θα δημιουργήσει κυκλοφοριακό φόρτο, και τόνισε ότι με βάση τη λογική της ανταποδοτικότητας που υιοθετούν όλες οι άλλες παρατάξεις “θα γεμίσουμε παρκόμετρα, ενώ θα πληρώνει ο λαός για να βάλει κάπου το αυτοκίνητό του”.

Όσον αφορά τα υπέρογκα ποσά που ζητούνται από τους περίοικους για τη δημιουργία της πλατείας, τόνισε ότι “διαχρονικά οι δημοτικές αρχές κοροϊδεύουν τον κόσμο και τάζουν ότι θα τους απαλλάξουν από το χαράτσι των πολλών χιλιάδων ευρώ που καλούνται να πληρώσουν”. Παράλληλα, κάλεσε τους κατοίκους να παλέψουν ενάντια σε κάθε μορφή ανταποδοτικότητας, όπως και για την αξιοποίηση των πόρων που δίνονται στους Δήμους και τις περιφέρειες για την κάλυψη λαϊκών αναγκών, όπως αντιπλημμυρικά έργα, αντισεισμική θωράκιση, κατασκευή σχολείων, κι όχι μόνο αναπλάσεις που υπαγορεύει το ΕΣΠΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet