Ο Π. Ζερβούδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης με τη Λυκόβρυση Πεύκη 2020
Πολιτική

Ο Π. Ζερβούδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πεύκης με τη Λυκόβρυση Πεύκη 2020

Τον δεύτερο υποψήφιο για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τον πρώτο για την Πεύκη, μετά την υποψήφια δημοτική σύμβουλο για τη Λυκόβρυση, Γεωργία Λώλη, ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη 2020. Πρόκειται για τον κ. Παναγιώτη Ζερβούδη, ιδιωτικό υπάλληλο, που ζει στην Κάτω Πεύκη.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Η δημοτική μας παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 μεγαλώνει καθημερινά και αποκτά αξιόλογα στελέχη, η παρουσία και η δράση των οποίων υπόσχονται πολλά. Έτσι σήμερα είμαστε και πάλι στην πολύ ευτυχή θέση να καλωσορίσουμε στη δραστήρια ομάδα μας ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος, τον Παναγιώτη Ζερβούδη, Πευκιώτη (Κάτω Πεύκη), με παρουσία στα κοινά πολύ δυναμική, αλλά και πολύ καλό οικογενειάρχη.

Ο Παναγιώτης Ζερβούδης, απόφοιτος του ΤΕΙ Χαλκίδας στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης, τμήμα Λογιστικής, έχει εργαστεί σε αρκετές επιχειρήσεις, έχοντας αποκτήσει πείρα διοίκησης και σήμερα εργάζεται στην COSMOTE στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Θεωρούμε ότι με αυτά τα τυπικά προσόντα του, αλλά και την όρεξη για δουλειά που τον διακατέχει, έχει να προσφέρει πολλά στην παράταξή μας για το καλό της πόλης μας.

Τον καλωσορίζουμε και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Παναγιώτης θα στελεχώσει τις ομάδες μας και θα εργαστεί φιλότιμα και παραγωγικά για το καλό της παράταξής μας, αλλά και του Δήμου μας, που όλοι μας ονειρευόμαστε πως θα γίνει πρότυπος και παραγωγικός με τη βοήθεια και την ομαδική δουλειά όλων μας, γιατί Ενωμένοι Μπορούμε!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet