Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης υποψήφιος με τον Μάριο Ψυχάλη
Πολιτική

Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης υποψήφιος με τον Μάριο Ψυχάλη

Υποψήφιος με την παράταξη Δήμος μπροστά θα είναι ο Σταύρος Μονομβασιώτης στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριου Ψυχάλη.

Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης είναι πτυχιούχος  του Πανεπιστημίου Πειραιά και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης. Διετέλεσε διευθυντής καταστημάτων στην Εμπορική Τράπεζα επί σειρά ετών, καθώς και διοικητής στο  Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας (2011-2015). Έχει πλούσια αυτοδιοικητική πορεία, καθώς εκλέγεται για πολλά έτη δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεύκης (2006-2008). Μεταξύ άλλων έχει θητεύσει ως πρόεδρος της Επιτροπής Δασών και Περιβάλλοντος Πεύκης (2006-2010), ενώ είναι εν ενεργεία πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε για τον Σταύρο Μονεμβασιώτη: «Αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση άνθρωποι με τέτοια πείρα και συσσωρευμένες γνώσεις, που εξακολουθούν να έχουν αναμμένη τη φλόγα της προσφοράς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία. Είμαι βέβαιος πως μαζί μπορούμε να εργαστούμε για έναν Δήμο έτσι όπως τον οραματιζόμαστε. Σύγχρονο, καινοτόμο, φιλικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet