Ο Σωτήρης Γκίκας με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης
Πολιτική

Ο Σωτήρης Γκίκας με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης

Ο Σωτήρης Γκίκας συμμετέχει στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης «για έναν Δήμο που έχει τον άνθρωπο και τη νέα γενιά στο επίκεντρο του αγώνα μας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στη σχετική δήλωσή του αναφέρει:

«Ο Σωτήρης θα ενισχύσει τον συνδυασμό μας στην Πεύκη. Είναι ένας αυτοδημιούργητος νέος που εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στα υδραυλικά, τη θέρμανση και το φυσικό αέριο. Πατέρας δυο μικρών παιδιών, είναι ευαισθητοποιημένος στα θέματα της καθημερινότητας και στα θέματα των σχολείων, όπου η απουσία του Δήμου είναι μεγάλη, με συνέπεια να τρέχουν καθημερινά οι γονείς να καλύψουν αυτό το κενό, προσφέροντας και προσωπική εργασία. Οι γνώσεις του στα προβλήματα της πόλης και των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων είναι σημαντικό στοιχείο».

Ο Σωτήρης Γκίκας από την πλευρά του τόνισε:

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, ενός ανθρώπου έντιμου, καταξιωμένου, με ευρείς ορίζοντες και μετέχω σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για  μια πόλη καθαρή και νοικοκυρεμένη. Για μια πόλη που θα είναι δίπλα στη νέα γενιά. Τα σχολεία μας και η εκπαίδευση αποτελούν για μένα την πρώτη μας προτεραιότητα».

Ο Σωτήρης Γκίκας είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Δημοτικό Σχλείο της Πεύκης. Ασχολείται συστηματικά με τις πολεμικές τέχνες και ιδιαιτέρως με το Ταε Κβο Ντο, ως αθλητής του Αίαντα.

Διαμένει εδώ και δέκα χρόνια στην «πολύπαθη περιοχή» – όπως τονίζεται στην ανακοίνωση –  της οδού Βύρωνος, στην Κάτω Πεύκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet