Ο Τ. Μαυρίδης σε ημερίδα της ΠΕΔΑ για τα ευρωπαϊκά προγράμματα
Πολιτική

Ο Τ. Μαυρίδης σε ημερίδα της ΠΕΔΑ για τα ευρωπαϊκά προγράμματα

Σε ημερίδα που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) «Αμφικτυονία» συμμετείχε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ στην Αθήνα.

Η ημερίδα με θέμα «Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία της πολιτικής συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιόδου 2014-2020» απευθυνόταν σε αιρετούς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αφορούσε ζητήματα του τομέα ανάπτυξης και διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ο κ. Μαυρίδης με παρέμβαση του στην ημερίδα «έκανε», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «σαφές ότι όλες οι αυτοδιοικήσεις θα πρέπει να θέσουν τις βάσεις για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που παρέχονται από το θεσμικό πλαίσιο της κατανομής των πόρων και να αναλάβουν ουσιαστική δράση στον σχεδιασμό, προγραμματισμό αλλά και την απευθείας διαχείριση και διάθεση πόρων στις τοπικές τους κοινωνίες».

Εισηγητής της ημερίδας ήταν ο οικονομολόγος δρ. Ράλλης Γκέκας και το στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών, υπεύθυνος για θέματα Οργάνωσης και Λειτουργίας των ΟΤΑ, Αντώνης Καρβούνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet