Παραίτηση της αντιπροέδρου ΚΟΙΠΑΠ ζητεί η μειοψηφία
Πολιτική

Παραίτηση της αντιπροέδρου ΚΟΙΠΑΠ ζητεί η μειοψηφία

Την παραίτηση της αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαριάννας Μαμαλάκη ζητούν σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, πλην του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Έπειτα από την παραίτηση του προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ Νίκου Γκαραβέλλα οι παρατάξεις καταγγέλλουν τη στάση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για τη «νοσηρή», όπως τη χαρακτηρίζουν στο ακόλουθο κείμενο, κατάσταση που επικρατεί στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ.

Είναι θλιβερό και κανείς δεν επιχαίρει για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή του κ. Μαυρίδη παρουσιάζει μέσα στο τόσο σύντομο διάσημα των πέντε μηνών διοίκησης, σημάδια φθοράς, που κάποιος δεν τα συναντά ούτε σε διάστημα τετραετιών.

Είχαμε προειδοποιήσει πολύ νωρίς για την κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στο ΚΟΙΠΑΠ. Στο τελευταίο, όμως Δημοτικό Συμβούλιο φάνηκε καθαρά, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο! Οι συνεχείς αντεγκλήσεις, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και απαράδεκτα υπονοούμενα, μεταξύ του προέδρου, της αντιπροέδρου και του πρώην προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ και νυν προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικολιδάκη προσβάλλουν τους εργαζόμενους, τους γονείς, τα μέλη των ΚΑΠΗ, αλλά και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμο εν γένει.

Η χαλαρή διατύπωση της προτροπής για παραιτήσεις, από τον δήμαρχο, δεν είναι ικανή να διορθώσει τη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ. Πρέπει άμεσα, μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Γκαραβέλλα, να ακολουθήσει και η παραίτηση – αντικατάσταση της αντιπροέδρου κ. Μαριάννας Μαμαλάκη. Θεωρούμε ότι αυτό απαιτεί η παρούσα κατάσταση και δεν εννοείται οποιασδήποτε μορφής παρουσία ή εμπλοκή των προσώπων αυτών στο ΚΟΙΠΑΠ.

Καλούμε τον δήμαρχο να δώσει λύση άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση για να αποκατασταθεί η ηρεμία σε ένα νομικό πρόσωπο, άσχετα με τυχόν προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας:

Μαρία Γώγου Κοινωνία Ενεργών Πολιτών   

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Συμμαχία Πολιτών 

Μανόλης Πάγκαλος Ριζοσπαστική Ανατροπή 

Δημήτρης Κωνστάντος Λυκόβρυση Πεύκη._

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet