Πολίτες σε Δράση: Δεν κατευθύνει τους ψηφοφόρους της για τον β΄ γύρο των εκλογών
Πολιτική

Πολίτες σε Δράση: Δεν κατευθύνει τους ψηφοφόρους της για τον β΄ γύρο των εκλογών

Η παράταξη Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί δηλώνει ότι δεν θα κατευθύνει τους ψηφοφόρους της αναφορικά με το τι θα ψηφίσουν στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Ηλίας Κατσαρός, θα εκπροσωπείτε με τέσσερις συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης σχετικά με τον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών:

Είμαστε περήφανοι για τους συμπολίτες που μας ψήφισαν στις δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και πολιτική κρίση, άνθρωποι που επιβράβευσαν μια ουσιαστικά διαφορετική άποψη για την πόλη και τον Δήμο.

Η λογική της λειτουργίας της παράταξης μας, Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, ο τρόπος που δραστηριοποιηθήκαμε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και η συνολική αυτοδιοικητική μας αντίληψη δεν μας επιτρέπουν να κατευθύνουμε τους πολίτες που μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, στο τι θα πράξουν στις επαναληπτικές εκλογές στις 2 Ιουνίου.

Θεωρούμε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έγιναν σαφείς οι συμφωνίες και οι διαφωνίες μας τόσο με την παράταξη του κ. Τάσου Μαυρίδη όσο και με εκείνη του κ. Μάριου Ψυχάλη. Όποιος από τους δύο εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που θα παίρνονται για το καλό της πόλης και είναι κοντά στο πρόγραμμα της παράταξής μας και αποφασιστικά ενάντιους στις περιπτώσεις που το συμφέρον της πόλης δεν αποτελεί αποκλειστική προτεραιότητα.

Στην προεκλογική περίοδο, διακηρύξαμε με κάθε τρόπο την ανάγκη συνεργασιών με βάση τη διαφάνεια και τις συγκλίσεις, στη βάση προγραμματικών θέσεων.

Σε αυτή τη βασική μας θέση επιμένουμε δίχως εκπτώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet