Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Υποψήφια η Εύη Κουτρολίκου
Πολιτική

Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί: Υποψήφια η Εύη Κουτρολίκου

Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει η οικονομολόγος Εύη Κουτρολίκου με τον συνδυασμό Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί.

Απευθυνόμενοι προς τους συμπολίτες της η κ. Κουτρολίκου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους στηρίζει τον επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, Ηλία Κατσαρό:

Καθώς ο χρόνος διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει, καλούμαστε όλοι να αξιολογήσουμε τη δυναμική της ψήφου μας, αναλογιζόμενοι αν αυτή κατά το παρελθόν επέφερε τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε για τις γειτονιές μας, την καθημερινότητά μας και την επίλυση των προβλημάτων που εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε.

Είμαι δημότης της Λυκόβρυσης από το 2001 και για εμένα ο τόπος μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, αλλά και μια πλειάδα αναπτυξιακών προοπτικών. Έχοντας ζήσει και εργαστεί εδώ, έχω έρθει και η ίδια επανειλημμένως αντιμέτωπη με τα καθημερινά προβλήματα και τις ειδικότερες ανάγκες των συμπολιτών μας, γι’ αυτό και αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα δημοτικά δρώμενα. Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων μας, ιδιαίτερα της δικής μας γενιάς, να επιδιώξει έμπρακτα να αλλάξει τα κακώς κείμενα και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον να αφήσει επιτέλους το δικό της αποτύπωμα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Δεν θα κρύψω ότι για εμένα, όπως και για το σύνολο των ευαισθητοποιημένων συνδημοτών μας, η συνεχής υποβάθμιση των γειτονιών μας, η απουσία αναπτυξιακού προγράμματος και η απαξίωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτέλεσαν το κίνητρο για την ακόμη πιο έντονη ενασχόλησή μου με τα κοινά. Με αυτές τις ανησυχίες για την κατάσταση και το μέλλον του Δήμου μας, δηλώνω ευτυχής που συμπορεύομαι με συνδημότες μας που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά και το ίδιο όραμα για τον Δήμο μας. Αναφέρομαι, φυσικά, στα μέλη και το όραμα της παράταξης Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί. Το γεγονός ότι ηγείται της προσπάθειάς μας ο Ηλίας Κατσαρός αποτέλεσε ένα επιπλέον κίνητρο για την ενεργοποίησή μου.

Ο Ηλίας είναι ένας νέος άνθρωπος, που ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη μας. Γνωρίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας γιατί τα βιώνει και ο ίδιος όπως όλοι μας. Γνωρίζοντάς τον, ευθύς αμέσως, διακρίνεις το ήθος και την υπευθυνότητα που τον χαρακτηρίζει και γρήγορα διαπιστώνεις ότι ο συγκροτημένος πολιτικός του λόγος διαπνέεται από φρέσκες ιδέες για τον τόπο μας. Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την έναρξη της συνεργασίας μας δεν άργησα να διαπιστώσω και την ακεραιότητα που τον διακρίνει, καθώς η προεκλογική του προσπάθεια είναι απαλλαγμένη από κάθε είδους εξάρτηση από πολιτικά ή οικονομικά κέντρα που επιβουλεύονται για ίδιον όφελος τη διοίκηση του Δήμου μας. Το μοναδικό κίνητρο του Ηλία για την ενασχόληση με τα δημοτικά δρώμενα είναι η ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ακριβώς αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οραματίζεται να διοικήσει τον Δήμο μας, με διαφάνεια και σεβασμό προς τις ανάγκες και τα δικαιώματα των συνδημοτών του.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, στηρίζω τον Ηλία Κατσαρό στη διεκδίκηση της δημαρχίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και καλώ όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet