ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Αήθης επίθεση κατά Ν. Μεϊμάρογλου
Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Αήθης επίθεση κατά Ν. Μεϊμάρογλου

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προέβη ο συνδυασμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης – Λυκόβρυσης, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, σχετικά με επίθεση εναντίον του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον ίδιο συνδυασμό, Νίκου Μεϊμάρογλου.

Η αήθης επίθεση από τους γνωστούς… άγνωστους εναντίον του Νίκου Μεϊμάρογλου

Οι πολίτες αποδοκίμασαν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα αήθη επίθεση στον συνδυασμό μας από τους γνωστούς – αγνώστους της πόλης μας. Εμείς βεβαίως και δεν ταραχτήκαμε. Το αντίθετο μάλιστα. Περιμένουμε και άλλες επιθέσεις. Ο ενορχηστρωτής αυτής της αθλιότητας βλέπει τη συνεχή άνοδο του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και… παθαίνει. Μεγάλος πανικός λοιπόν ιδιαιτέρως μετά την τεράστια επιτυχία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου.

Τη μόνη απορία που έχουμε είναι γιατί επιτίθενται με τόση εμπάθεια και κακία εναντίον του Νίκου Μεϊμάρογλου, ενός γνωστού Μαγκουφανιώτη ο οποίος έκανε το… αμάρτημα, εκπροσωπώντας τον ιστορικό οικισμό της πόλης μας, να κατέβει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου. Τους χαλάει μήπως τα σχέδια τους στον ιστορικό οικισμό και στη γειτονιά εκείνη; Τόσο πολύ ενοχλήθηκαν από έναν ευπρεπή και απλό συμπολίτη μας;

Βεβαίως με όλα αυτά μας δυναμώνουν τη θέληση και το πείσμα να συνεχίσουμε μαζί με τον κόσμο που αποδοκιμάζει τέτοιες πρακτικές. Να συνεχίσουμε μαζί με τους νέους και άφθαρτους πολίτες ενώνοντας τις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της πόλης.

Είναι σημαντικό για εμάς που έχουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Νίκο Μεϊμάρογλου, γιατί κοντά στην ορμή και τον ενθουσιασμό των νέων προσθέτουμε την εμπειρία και τη γνώση των παλαιοτέρων. Προσθέτουμε έναν άνθρωπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μαγκουφάνα από γονείς πρόσφυγες. Έναν άνθρωπο που δεν προώθησαν και ενέκριναν οι κομματικοί μηχανισμοί και οι επαγγελματίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Και είναι μαζί μας με σκοπό να χτίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έναν Δήμο σύγχρονο που θα υπηρετεί τον πολίτη και θα διευκολύνει την καθημερινότητά του. Οι παλαιοκομματικές λογικές και πρακτικές δεν έχουν θέση στο Αύριο της Πόλης μας.

Από το Γραφείο Τύπου

Υ.Γ. Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του συνδυασμού ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, με την οποία καταδικάζει απερίφραστα τη χυδαία επίθεση με τη ρίψη των φειγ βολάν. Δείχνει, μόνος προς το παρόν, τον πολιτικό πολιτισμό και το πολιτικό ήθος του. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον επικεφαλής του Δημήτρη Κωνστάντο που τηλεφώνησε εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet