Πρόσκληση-πρόκληση από Γ. Θεοδωρακόπουλο
Πολιτική

Πρόσκληση-πρόκληση από Γ. Θεοδωρακόπουλο

Πρόταση-πρόσκληση για διάλογο σε όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης απευθύνει στους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων οι οποίες θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 18ης Μαΐου ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

«Θεωρώ ότι όλοι μας είμαστε υπέρ του διαλόγου γιατί όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό του Δήμου» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της κίνησης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης- Λυκόβρυσης, προσθέτοντας: «Πρέπει να συζητήσουμε διεξοδικά όλα τα μεγάλα θέματα του Δήμου».

Και συνέχισε:

«Οι εποχές των μονολόγων έχουν περάσει, όπως έχουν περάσει και οι εποχές των κοκορομαχιών. Γι΄ αυτό και προτείνω να ανοίξουμε έναν δημόσιο διάλογο ώστε οι πολίτες να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις θέσεις των παρατάξεων. Κάθε φορά να πιάνουμε ένα μεγάλο θέμα ώστε να δίνεται σε όλους η δυνατότητα να καταθέτουν τις θέσεις τους και το πρόγραμμά τους» τόνισε ο  κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος.

Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη του συνδυασμού  συνεχίζουν την ενημέρωση των πολιτών για τα μικρά και μεγάλα θέματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet