Π. Ιωάννου: Όταν την απουσία και την ανικανότητα διαδέχεται το ψεύδος και η συκοφαντία
Κοινωνία

Π. Ιωάννου: Όταν την απουσία και την ανικανότητα διαδέχεται το ψεύδος και η συκοφαντία

Στην ανακοίνωση του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, ότι αναφέρθηκε αρνητικά για το έργο των εργαζομένων του Δήμου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς», απαντά ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Δημιουργία.

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου σημειώνει ότι «την απουσία και την ανικανότητα διαδέχεται το ψεύδος και η συκοφαντία».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Για την απουσία και την ανικανότητα του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσου Μαυρίδη κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, αλλά και όσα προηγήθηκαν ή όσα έχουν ακολουθήσει από τότε, και την ανεπάρκεια της διοικητικής του ευθύνης στην αντιμετώπισή της και στην προστασία των πολιτών του Δήμου μας, αναφερθήκαμε ήδη σε προηγούμενη δημοσίευσή μας.

Αντί να έχουμε την απολογία του κ. δημάρχου και τη συγγνώμη προς τους κατοίκους της πόλης μας, στο πρόσφατο Δημοτικό μας Συμβούλιο και σε σχετική του ανακοίνωση, αμυνόμενος ψεύδεται και συκοφαντεί επιλεκτικά τρεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου μας, ότι μίλησαν αρνητικά για τους εργαζόμενους του Δήμου.

Είχαμε γράψει στην προηγούμενη δημοσίευσή μας μεταξύ άλλων: “Δημότες και φιλότιμοι δημοτικοί υπάλληλοι, με διάθεση προσφοράς, αλλά εγκαταλελειμμένοι από τη διοίκηση του Δήμου, τηλεφωνούν απελπισμένοι σε μένα ή όπου νομίζει ο καθένας, ότι μπορεί να πάρει κάποια απάντηση, κάποια βοήθεια, κάποια έστω ηθική υποστήριξη, ενώ εκφράζουν και την αγανάκτησή τους για την απουσία της δημοτικής αρχής».

Επίσης προκαλούμε τον κ. δήμαρχο να παρουσιάσει τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, όπου πουθενά δεν υπάρχει αρνητική αναφορά για τους δημοτικούς υπαλλήλους, αλλά μόνον επισήμανση της ανυπαρξίας και ανικανότητας στην άσκηση διοίκησης (μάνατζμεντ) από την πλευρά του κ. δημάρχου.

Ούτε οι πολίτες, ούτε οι δημοτικοί υπάλληλοι, ούτε οι επιχειρήσεις του Δήμου μας θα ξεχάσουν τα έργα και τις ημέρες του αποτυχημένου Τάσου Μαυρίδη στις επόμενες δημοτικές εκλογές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet