Π. Μπόλλας: Απίθανα, όσα λέει ο Δ. Κωνστάντος
Πολιτική

Π. Μπόλλας: Απίθανα, όσα λέει ο Δ. Κωνστάντος

«Απίθανα» χαρακτηρίζει ο πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Μπόλλας όσα αναφέρει σχετικά με τον ίδιο ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, σε ανακοίνωσή του.

Απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο ο κ. Μπόλλας δηλώνει κατηγορηματικά ότι «δεν δέχθηκε γρονθοκόπημα» από τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Λυκόβρυση Πεύκη 2020, Παναγιώτη Ιωάννου.

Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσής του ο πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης απαντά τα εξής:

Διαβάζοντας το από 2/3/2018 κείμενο του κ. Κωνστάντου στον ηλεκτρονικό Τύπο, το οποίο τιτλοφορείτε «Δεν εφησυχάζουμε από τις προφορικές δεσμεύσεις του κ. Μαυρίδη για το ημιτελές κλειστό της Λυκόβρυσης. Υποκριτική η συμπεριφορά της κ. Πατούλη» και σε ότι εκ των διαλαμβανομένων σε αυτό αφορούν στο πρόσωπό μου, έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

1. Με τον κ. Ιωάννου στις 4/2/2018 υπήρξε τυχαία συνάντηση σε κατάστημα του Δήμου μας, όπου και μετά από μεταξύ μας πολιτική συζήτηση καταγράψαμε την κάθετη διαφωνία μας για ζητήματα λειτουργίας, διαχείρισης και διοίκησης του Δήμου μας.

Πέραν αυτού, δηλώνω κατηγορηματικά ότι τίποτε άλλο μεταξύ μας δεν συνέβη, πολλώ δε μάλλον κάτι από τα απίθανα που με μεγάλη μου έκπληξη ανέγνωσα στο κείμενο του κ. Κωνστάντου, για το ότι δήθεν δέχτηκα γρονθοκόπημα από τον κ. Ιωάννου και τάχα επέλεξα τη σιωπή αντί να προσφύγω στην προστασία της Δικαιοσύνης.

2. Αγνοώ τους λόγους για τους οποίους ο κ. Κωνστάντος επιλέγει να κάνει αναφορά σε πράγματα που ουδέποτε συνέβησαν, καθώς επίσης και τις «πηγές» πληροφόρησης που τον έφεραν σε θέση να υποβάλει ένα τέτοιο ερώτημα στον κ. Ιωάννου, όπως ο ίδιος δηλώνει.

3. Καλώ τον κ. Ιωάννου να δηλώσει εάν είναι αληθή τα όσα ο κ. Κωνστάντος αναφέρει, ότι δηλαδή ο ίδιος ενώπιον μαρτύρων δήλωσε και μάλιστα επιχαίροντας ότι με έχει γρονθοκοπήσει.

Εάν βεβαίως κάτι τέτοιο έχει γίνει και ο κ. Ιωάννου πράγματι έχει δηλώσει τα παραπάνω, τον καλώ να απαντήσει στο εάν θεωρεί ο ίδιος ως μία καλή μέθοδο άγρας ψήφων, να παρουσιάζει τον εαυτό του στην κοινωνία του Δήμου μας, ως υποψήφιο δήμαρχο που γρονθοκοπεί και πετάει καθίσματα στους αντιπάλους του.

Ο ίδιος περιορίζομαι στο να δηλώσω αυτό που και η ίδια η κοινωνία του Δήμου μας σίγουρα γνωρίζει για εμένα, το ότι δηλαδή δεν υπήρχε ούτε η παραμικρή περίπτωση να υποστώ τέτοια συμπεριφορά από κάποιον χωρίς να τον εγκαλέσω ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στρέφω λοιπόν την πλάτη μου στα εκτός πολιτικής τερτίπια του καθενός και συνεχίζω να πορεύομαι με τον ίδιο απαρέγκλιτο βηματισμό και το αμείωτης καθαρότητας και διαύγειας πολιτικό μου στίγμα, στηρίζοντας την παράταξη της σύνεσης, της χρηστής διαχείρισης και της νοικοκυροσύνης, της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Με εκτίμηση

Παναγώτης Μπόλλας

Πρώην αντιδήμαρχος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet