ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Συνεδρίαση προσωρινής γραμματείας
Πολιτική

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Συνεδρίαση προσωρινής γραμματείας

Για δύο πολύ σημαντικά θέματα, την εκποίηση από το ΤΑΪΠΕΔ εκτάσεως 98 στρεμμάτων στα όρια Λυκόβρυσης-Μεταμόρφωσης και την εκκαθάριση παλαιών δημοτικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης συζήτησε η προσωρινή γραμματεία της παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Τη Δευτέρα 16/6/2014 συνεδρίασε η Προσωρινή Γραμματεία της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης», συζήτησε οργανωτικά ζητήματα και τρέχοντα θέματα του Δήμου και εξέλεξε ως πενταμελή Συντονιστική Επιτροπή, τους:

  • Βατσακλή – Παπαδημούλη Εύη
  • Μπεζεριάνου Μαρίνα
  • Πάγκαλο Εμμανουήλ
  • Τόλη – Σωτηροπούλου Σούλα
  • Χαραλάμπου Γιώργο

Επί των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο μας ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Για το φλέγον θέμα της εκποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ 98 στρεμμάτων στα όρια Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης, διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής Αγώνα με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και πολιτών. Η Προσωρινή Γραμματεία ανέλαβε να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για να υλοποιηθεί η σχετική απόφαση.

2. Για το σκανδαλώδες, όπως εξελίσσεται, πρόβλημα της εκκαθάρισης των παλαιών δημοτικών επιχειρήσεων/νομικών προσώπων, παραμένουν εύλογα ερωτήματα για τις αιτίες της αδυναμίας εκκαθάρισης, όπως δήλωσαν οι εκκαθαριστές Ορκωτοί Λογιστές – Ελεγκτές. Η Προσωρινή Γραμματεία της Ριζοσπαστικής Ανατροπής θεωρεί ιδιαίτερα αναγκαία τη συζήτηση του θέματος σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο, με την παρουσία των εκκαθαριστών και των διοικήσεων των υπό εκκαθάριση νομικών προσώπων.

Λυκόβρυση – Πεύκη, 17/6/2014

Συντονιστική Επιτροπή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet