Σε συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης καλεί τους υποψηφίους δημάρχους η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020
Πολιτική

Σε συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης καλεί τους υποψηφίους δημάρχους η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020

Σε συζήτηση για τα προβλήματα της πόλης καλεί τους υποψηφίους δημάρχους η Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, προχωρώντας σε μια σύντομη καταγραφή του τοπικού πολιτικού χάρτη, όπως αυτός διαμορφώνεται με τις μέχρι σήμερα δηλωμένες υποψηφιότητες.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Όταν  μένουν λιγότερο από οκτώ μήνες από τις επόμενες δημοτικές εκλογές, έχει ήδη αρχίσει, άτυπα μεν, η προεκλογική περίοδος και σιγά – σιγά διαφαίνονται και οι παρατάξεις οι οποίες θα διεκδικήσουν τη νέα δημοτική αρχή. Για τον λόγο αυτό η παράταξή μας επιθυμεί να ενημερώσει τους συμπολίτες μας για τα πρώτα  προεκλογικά δεδομένα.

Έχει ήδη αποφασιστεί από καιρό ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 26/5/2019, ημέρα Κυριακή και οι επαναληπτικές στις 2/6/19,  μαζί με τις ευρωπαϊκές εκλογές για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές επίσημα υπάρχουν δεδηλωμένα δύο υποψηφιότητες, του δημάρχου κ. Τάσου Μαυρίδη και της Λυκόβρυσης – Πεύκης 2020, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Ιωάννου. Επίσης έχει ανακοινωθεί τον Μάρτιο 2018 η νέα παράταξη Πολίτες σε Δράση Λυκόβρυση Πεύκη Μαζί, που είναι στη διαδικασία ανεύρεσης υποψηφίου δημάρχου. Βέβαια ακούγονται και άλλες υποψηφιότητες, χωρίς ακόμα επίσημες ανακοινώσεις, όπως του κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, της κ. Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, του ΚΚΕ, της Ριζοσπαστικής Ανατροπής, της Λυκόβρυσης Πεύκης.-  και η δημιουργία παράταξης από το  ΚΙΝ.ΑΛ. (ΠΑΣΟΚ).

Όλες αυτές οι παρατάξεις είναι υπαρκτές χωρίς ακόμα να έχουν δηλώσει επίσημα την κάθοδό τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 πιστεύει στα πολιτικά κόμματα και τη σημασία που έχουν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία, αλλά θεωρεί πως πρώτιστα απαιτείται οι υποψήφιοι δήμαρχοι να έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία και να έχουν δείξει δείγματα γραφής ότι αγαπούν πραγματικά την πόλη μας.

Η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 απευθύνει κάλεσμα προς όλους όσοι ενδιαφέρονται και νοιάζονται πραγματικά για τα κοινά της πόλης μας, να συστρατευθούμε στον ένα και μοναδικό σκοπό που είναι ο Δήμος μας να αποκτήσει την οντότητα που του αξίζει, προσφέροντας στους συμπολίτες μας  ό,τι καλύτερο μπορεί, βελτιώνοντας συνεχώς την καθημερινότητά τους. Μία είναι η αλήθεια. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν γιατί Ενωμένοι Μπορούμε!

Καλούμε τους υποψηφίους δημάρχους Όλοι Μαζί, σε πρώτη φάση, να βρεθούμε και να συζητήσουμε προβλήματα της πόλης μας, αλλά και την πορεία μας προς τις εκλογές.

Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα που να προέρχονται από τους φορείς του, γιατί είναι δοκιμασμένη η προσφορά τους και η διάθεσή τους για εργασία, χωρίς όρια και συμβιβασμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι δοκιμασμένοι παλιοί δεν έχουν την αξία τους. Η συνεργασία των παλιών και των καινούργιων είναι το ιδανικό για όσους επιθυμούν να εργαστούν με ανιδιοτέλεια και γνήσια εθελοντική διάθεση.

Το τελικό ζητούμενο είναι οι συμπολίτες μας και η ειλικρινής διάθεση επίλυσης των προβλημάτων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet