Στην εκδήλωση για τα 130 χρόνια του Ζαππείου Μεγάρου ο Π. Ιωάννου
Πολιτική

Στην εκδήλωση για τα 130 χρόνια του Ζαππείου Μεγάρου ο Π. Ιωάννου

Στην εκδήλωση για τα 130 χρόνια από την ανέγερση του Ζαππείου Μεγάρου, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018, παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, μαζί με στελέχη της παράταξής του.

Όπως, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του, «ο γενικός διευθυντής της εφημερίδας Εστία, πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων και επί χρόνια αντιδήμαρχος του Δήμου της Αθήνας, ο ιστορικός Ελευθέριος Σκιαδάς, μας εντυπωσίασε και μας ενθουσίασε με την ομιλία του, στην οποία ανέπτυξε με στοιχεία την ιστορία του Μεγάρου και ανέλυσε την ευεργεσία και την οικονομική κάλυψη του έργου από τον Ε. Ζάππα».

Την εορταστική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης , ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή και Θεόδωρος Φορτσάκης ,η κ. Σάκη Κυπραίου, ο κ. Πέτρος Δούκας ,ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτακης, οι πρόεδροι οργανώσεων πολιτιστικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, πρέσβεις και πνευματικοί άνθρωποι της χώρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet