Στην Κάτω Πεύκη η Συμμαχία Πολιτών
Κοινωνία

Στην Κάτω Πεύκη η Συμμαχία Πολιτών

Στην Κάτω Πεύκη βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και μέλη του συνδυασμού του, Συμμαχία Πολιτών, στο πλαίσιο περιοδειών στις γειτονιές του Δήμου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η παρουσία του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της μεγάλης και ανεξάρτητης παράταξης, της Συμμαχίας Πολιτών, στις γειτονιές της πόλης δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε αποτελεί είδηση. Ολόκληρη την πενταετία περάσαμε πολλές φορές από τις γειτονιές του Δήμου μας για να ακούσουμε τα προβλήματα και να σημειώσουμε τις παρατηρήσεις των πολιτών.

«Εμείς δεν θυμηθήκαμε τις γειτονιές προεκλογικά κι αυτό είναι κάτι που έχουν εκτιμήσει οι κάτοικοι. Εμείς δεν στήσαμε σόου γα να δείξουμε δήθεν το ενδιαφέρον μας» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αμέσως μετά την τελευταία συνάντηση με τους κατοίκους της Κάτω Πεύκης της πολύπαθης περιοχής της Βύρωνος.

Και πρόσθεσε: «Είναι η τρίτη φορά το τελευταίο δίμηνο που είμαστε στην κάτω πλευρά της Πεύκης, στις οδούς Βύρωνος, Λαρίσης, Μεσολογγίου, Χίου και Αγρινίου. Είναι μια περιοχή στην οποία θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας από την πρώτη ημέρα αν οι πολίτες μας αναθέσουν τη διοίκηση του Δήμου μας. Στο παρελθόν κάναμε πολλά, αλλά οι επόμενοι δεν συνέχισαν. Τώρα επανερχόμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε πολλά προβλήματα».

Στη συζήτηση που έγινε με τους κατοίκους της γειτονιάς τέθηκε το πλαίσιο επάνω στο οποίο θα λειτουργήσει την επόμενη ημέρα η νέα δημοτική αρχή. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, τότε που έγιναν οι περισσότερες παρεμβάσεις στην περιοχή, δεσμεύθηκε ότι θα δοθεί βάρος στην καθαριότητα και οι κάδοι δεν θα παρουσιάζουν τόσο κακή εικόνα. Την ώρα της συζήτησης δίπλα μας οι κάδοι ήταν γεμάτοι και τα γατιά ήταν εκεί. Επίσης, θα διαμορφωθεί μια ανθρώπινη γειτονιά με ηπιοδρομήσεις και πεζοδρομήσεις, θα επιδιωχθεί να μπουν από την Αττική οδό φράκτες ήχου ενώ θα επιδιωχθεί να συνεχιστεί ο διάλογος που είχε ξεκινήσει για τη Βύρωνος.

«Ένας διάλογος που στη θητεία του σημερινού δημάρχου δεν σημείωσε καμία πρόοδο. Όλα βεβαίως θα εξαρτηθούν από τη νέα δημοτική αρχή Αμαρουσίου. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε έστω με αγώνα», υπογράμμισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ο οποίος υποσχέθηκε στους κατοίκους ότι θα είναι συχνά στη γειτονιά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet