Στην παράταξη του Γ. Θεοδωρακόπουλου ο Χρ. Δημόπουλος
Πολιτική

Στην παράταξη του Γ. Θεοδωρακόπουλου ο Χρ. Δημόπουλος

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών και τον υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο Χρήστος Δημόπουλος.

Η Συμμαχία Πολιτών επισημαίνει σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

Η μεγάλη και (πραγματικά) ανεξάρτητη παράταξή μας έχει τεράστια απήχηση και στη νεολαία η οποία εκτιμά το χειροπιαστό έργο που υπάρχει από την περίοδο της διοίκησης στον Δήμο Πεύκης, εκτιμά ότι δεν είμαστε μια κατευθυνόμενη κομματικά παράταξη και βεβαίως εκτιμά το όραμά μας για το δήμο και τη νέα γενιά. Η εκδήλωση, που διοργανώσαμε την περασμένη εβδομάδα με ομιλητή τον δήμαρχο Τρικάλων, Δημήτρη Παπαστεργίου, για έναν… ΕΞΥΠΝΟ και πρωτοπόρο ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΗΜΟ, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο δήμαρχος που άλλαξε την Πεύκη την περίοδο 2007-2011 και την έκανε φιλική, ανθρώπινη και προπάντων καθαρή, υποδέχτηκε στη Συμμαχία Πολιτών τον 25χρονο Χρήστο Δημόπουλο.

«Χαιρόμαστε που είναι μαζί μας. Πρόκειται για ένα νέο με σημαντικές σπουδές, με ανήσυχο πνεύμα, με όραμα, με αγάπη για τον τόπο μας και με θέληση για προσφορά. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη και του υποσχόμαστε ό,τι στο δήμο οι νέοι θα πάρουν και πάλι τη θέση που του αξίζει».

Ο Χρήστος Δημόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συνάντηση τόνισε:

«Ευχαριστώ τον κ. Θεοδωρακόπουλο για την τιμητική πρόσκληση. Ναι, θεωρώ τιμή μου να συμμετάσχω στα κοινά της πόλης μας. Η ενασχόληση με τα κοινά με απασχολούσε πάντα γιατί έτσι έχεις τη δυνατότητα να συμβάλλεις στην προσπάθεια για τη βελτίωση του τόπου σου. Από μικρός ενδιαφερόμουν πάντοτε για το αύριο της κοινωνίας μας και για ειδικά του Δήμου μας, του οποίου άλλωστε είμαι μέλος της νεολαίας του.

»Επειδή συνήθως όταν μας ενοχλεί κάτι περιοριζόμαστε σε κάποιες διαμαρτυρίες καταγγέλλοντας τα κακώς κείμενα, χωρίς δηλαδή να βάζουμε εμπρός τις κινητήριες μηχανές, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά, για πρώτη φορά, δίνοντας τον προσωπικό μου αγώνα για μια καλύτερη πόλη. Για καλύτερη ποιότητα ζωής» 

 Και συνέχισε ο Χρήστος:

«Η επιλογή μου να ακολουθήσω την παράταξη αυτή έχει σχέση με το γεγονός ότι πρόκειται για την μόνη ανεξάρτητη παράταξη, η οποία συγκεντρώνει αξιόλογα στελέχη από όλους τους χώρους, στελέχη ικανά να προχωρήσουν σε δημιουργικές δράσεις, αποβάλλοντας την κομματική ετικέτα. Άλλωστε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας κατεξοχήν χώρος όπου είναι προτιμότερο να δρούνε οι πολίτες χωρίς κομματική ταυτότητα, καθώς η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής είναι θέματα και μάλιστα σοβαρά που μας αφορούν όλους. Τα ενδιαφέροντά μου είναι βεβαίως πολλά αλλά θα επικεντρωθώ σε δράσεις για μια πόλη καθαρή, για μια πόλη φιλική προς τον άνθρωπο, με στοργή προς τα αδέσποτα. Για μια πόλη φιλική προς τα  ΑμεΑ, για μια πόλη με έντονο το πνεύμα του εθελοντισμού».

Ο Χρήστος Δημόπουλος είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ως μαθητής αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet