Στην παράταξη του Τάσου Μαυρίδη ο Άκης Δημητριάδης
Πολιτική

Στην παράταξη του Τάσου Μαυρίδη ο Άκης Δημητριάδης

Στη δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη Η Πόλη της Ζωής μας εντάσσεται ο Ισάακ (Άκης) Δημητριάδης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Άκη Δημητριάδη στην ομάδα μας. Στη θητεία του ως Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας έδειξε τις ικανότητές και τη διάθεση να προσφέρει. Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία, τη γνώση για τα προβλήματα της πόλης και το ήθος του μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και προσήλωση στις αρχές της χρηστής διοίκησης. Προσπαθούμε κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Ο Άκης Δημητριάδης από την πλευρά του προέβη στην εξής δήλωση: «Σε αυτές τις εκλογές είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Τάσο Μαυρίδη, γιατί αναγνωρίζω το έως τώρα θετικό του έργο στην οικονομική διαχείριση του Δήμου και θέλω να συμβάλλω με τις δυνάμεις και τις γνώσεις μου στην οικοδόμηση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού Δήμου με έντονο κοινωνικό πρόσωπο. Στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στη πόλη μας και στον τρόπο διαχείρισης των αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων. Επιθυμώ μια πόλη που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τα θέλω των κατοίκων, έναν Δήμο συμμετοχικό, με ενεργούς πολίτες,  ώστε όλοι μαζί να πάμε μπροστά».

O Άκης Δημητριάδης γεννήθηκε στα Εξάρχεια Αττικής το 1984, με καταγωγή από την Οδηγήτρια Σερρών. Υπηρετεί 11 χρόνια το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.. Ζει στη Λυκόβρυση από το 1994 και έχει ένα παιδί 6 χρονών, τον Θοδωρή, μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 και παρέμεινε ως το 2019, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την περίοδο 2014-2016 και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2017-2019. Είναι μέλος του ΚΑΟ Λυκόβρυσης από το 1995, αρχικά ως αθλητής και εν συνεχεία ως γενικός γραμματέας του Δ.Σ. του συλλόγου την περίοδο 2016-2018. Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ τουριστικών επιχειρήσεων Ρόδου (2004), στο οποίο κατά τη διάρκεια φοίτησής του διετέλεσε πρόεδρος του συμβουλίου των φοιτητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet