Στην παράταξη του Τάσου Μαυρίδη ο Χρήστος Γιώτας
Πολιτική

Στην παράταξη του Τάσου Μαυρίδη ο Χρήστος Γιώτας

Στη δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη η Πόλη της Ζωής μας, του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη εντάσσεται ο Χρήστος Γιώτας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης στις προσεχείς εκλογές.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην ομάδα μας, ένα ιδιαίτερα δραστήριο πολίτη της Λυκόβρυσης. Με τη γνώση του στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό, αλλά και εμπειρία του από τη τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για δυναμική αθλητική και εκπαιδευτική ανάπτυξη της πόλης και έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, και αποτελεσματικό Δήμο».

Ο Χρήστος Γιώτας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και φοίτησε στη Βαρβάκειο Πειραματική Σχολή. Σπούδασε Φυσική Αγωγή και Αθλητισμό και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην προπονητική του αλπικού σκι. Είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, με επιτελικά καθήκοντα επί του στρατιωτικού αθλητισμού. Ζει στη Λυκόβρυση, με τη σύζυγό του, Έφη Κοσμίδου και τους γιους τους, Μάριο και Λουκά, που είναι μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, τη διετία 2016-2018 και τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ. Είναι σήμερα αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet