Στην παρουσία βιβλίου της Μιλένας Αποστολάκη ο Δημήτρης Κατραμάδος
Πολιτική

Στην παρουσία βιβλίου της Μιλένας Αποστολάκη ο Δημήτρης Κατραμάδος

Ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Δημήτρης Κατραμάδος παρευρέθηκε  στην παρουσίαση του βιβλίου της Μιλένας Αποστολάκη με θέμα «Το τέλος της μεταπολίτευσης», που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Μιλένα Αποστολάκη, μέσα από το βιβλίο της, προτείνει ο δρόμος της επανεκκίνησης της χώρας να πραγματοποιηθεί από τους σύγχρονους εκφραστές της προόδου, δηλαδή από αυτούς που πράττουν και όχι από αυτούς που εξαγγέλλουν. Από τους υπεύθυνους και όχι από τους εθνολαϊκιστές. Το τέλος της μεταπολίτευσης συνιστά ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Είναι ελπιδοφόρο που μια νέα πολιτικός με πείρα στη διοίκηση και με ευαισθησία και δράση σε θέματα κοινωνικά, δηλώνει “παρών” για ένα νέο ξεκίνημα για την πατρίδα και τη νέα γενιά», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο σύμβουλος.

Για το βιβλίο μίλησαν η Φώφη Γεννηματά (πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης), ο Σπύρος Λυκούδης (βουλευτής με το Ποτάμι), ο Γιώργος Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων ), ο Βασίλης Αλεξανδρής (πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου), η Μαριέττα Γιαννάκου (πρώην Υπουργός), ο Θανάσης Διαμαντόπουλος ( καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet