Στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ο Π. Ψυλλάκης
Πολιτική

Στη Λυκόβρυση Πεύκη 2020 ο Π. Ψυλλάκης

Με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο κ. Παναγιώτης Ψυλλάκης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας «Λυκόβρυση – Πεύκη 2020», έναν εκλεκτό συμπολίτη μας, τον Παναγιώτη (Γιώτη) Ψυλλάκη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, από τη Λυκόβρυση, σαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Ο Γιώτης είναι γνωστός σαν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Ποντίων «Ο Εύξεινος Πόντος», όπου υπήρξε και πρόεδρος για τρεις διετίες, ενώ είναι και μέλος σε σειρά πολιτιστικών και άλλων συλλόγων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, με έντονο πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Από το 1982 είναι χοροδιδάσκαλος ποντιακών, αλλά και γενικότερα όλων των παραδοσιακών χορών σε πολλούς πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους. 

Καλώς ήρθες Γιώτη και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και περιμένουμε την ενεργή βοήθειά σου για το καλό του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet