Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Γ. Λεμονής
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Γ. Λεμονής

Με την παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο κ. Γιάννης Λεμονής.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα, η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Ο άνεμος αλλαγής που φυσάει στον Δήμο μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην επικράτηση τη μεγάλη και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης. Την παράταξη που δημιουργήθηκε από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας για έναν Δήμο ανθρώπινο, σύγχρονο και καινοτόμο, για έναν Δήμο στον οποίο η διοίκησή του δεν θα είναι… άφαντη. Για έναν Δήμο που θα νοιάζεται για τους πολίτες του.

Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία η ανακοίνωση από τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και την παράταξη της συμμετοχής στο «συνδυασμό νίκης», του Γιάννη Λεμονή. Ενός δυναμικού συμπολίτη μας, με συμμετοχή στα κοινά της πόλης τα τελευταία χρόνια, είτε στον Σύλλογο των κατοίκων του Ηλιακού Χωριού, είτε στον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Πεύκης, είτε στον Αθλητικό Οργανισμό.

«Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Λεμονή στη μεγάλη μας παράταξη. Η  εθελοντική του συμμετοχή στα κοινά της πόλης  ήταν πάντοτε αποτελεσματική. Είναι ένας επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των επισιτιστικών επιχειρήσεων και έχει τις γνώσεις και τη διάθεση να προσφέρει στον Δήμο μας» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον νέο υποψήφιο. 

Και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό ότι γνωρίζει καλά και τα προβλήματα του Ηλιακού Χωριού ώστε να βοηθήσει μαζί με τα μέλη της ομάδας μας στην επίλυσή τους».

Ο Γιάννης Λεμονής ευχαρίστησε τον επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχο Πεύκης και δήλωσε:

«Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση για να προσφέρω όσο περισσότερα μπορώ στον τόπο μου. Θέλω όλη η πόλη μας να πάει μπροστά και να μη χάσει άλλες ευκαιρίες. Θέλω οι νέοι μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο. Και θέλω το Ηλιακό Χωριό να λειτουργήσει επιτέλους χωρίς προβλήματα και να έχουν όλες οι γειτονιές φυσικό αέριο».

Ο Γιάννης Λεμονής είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών, που είναι φοιτητές. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet