Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Γιώργος Ανδριώτης
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης ο Γιώργος Ανδριώτης

Με τη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου ο Γιώργος Ανδριώτης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Η μεγάλη μας και πραγματικά ανεξάρτητη παράταξη, η Συμμαχία Πολιτών, δυναμώνει όλο και περισσότερο και είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της διοίκησης του Δήμου μας. Πάντα σε κλίμα συνεννόησης και ενότητας και με στόχο μια ανθρώπινη πόλη. Μια πόλη με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την προστασία των δασών, με καινοτόμες δράσεις και με ιδιαίτερο βάρος στην οικογένεια, στην τρίτη ηλικία και τη νέα γενιά. Ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η παιδεία, η επιχειρηματικότητα των νέων, η τοπική αγορά και η βελτίωση των κοινωνικών δομών αποτελούν βασικά στοιχεία του προγράμματος μας.

Νέο μέλος της ομάδας αποτελεί από χθες ο Γιώργος Ανδριώτης, που υποδέχτηκε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος μετά τη συνάντηση που είχαν δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας παράταξη τον Γιώργο Ανδριώτη, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της Λυκόβρυσης. Προέρχεται από τις υγιείς δυνάμεις της πόλης και είναι άνθρωπος της χαμηλών τόνων. Προτιμάει τα έργα από τα λόγια και τις υποσχέσεις. Είμαι βέβαιος ότι με τις γνώσεις του θα προσφέρει πολλά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Ανδριώτης τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πρόσκληση που μου έκανε. Την αποδέχτηκα με χαρά γιατί θέλω με όσες δυνάμεις διαθέτω να βοηθήσω για ένα καλύτερο αύριο. Η καθημερινότητα του πολίτη, η καθαριότητα, ο αθλητισμός και οι καινοτόμες δράσεις είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων μου».

Ο Γιώργος Ανδριώτης είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Λουκία Κεραμιδά και είναι πατέρας δύο παιδιών. Έχει καταγωγή από την Τήνο  και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet