Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης ο Π. Κακαράντζας
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης ο Π. Κακαράντζας

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης εντάσσεται ο κ. Παναγιώτης Κακαράντζας, ο οποίος κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η Συμμαχία Πολιτών επισημαίνει:

Η ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών αυξάνει τη δύναμή της και εδραιώνεται στην κορυφή των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Οι πολίτες γνωρίζουν πλέον ποιους πρέπει να εμπιστευτούν για να αναλάβουν τη διοίκηση του δήμου την επόμενη τετραετία. Γνωρίζουν πλέον ότι δεν πρέπει να ρισκάρουν και βεβαίως ότι δεν πρέπει η σημερινή δημοτική αρχή να παραμείνει άλλο στο δημαρχείο.

Ένα από τα στελέχη της μεγάλης και πραγματικά ανεξάρτητης παράταξης είναι ο Παναγιώτης Κακαράντζας, που εντάχτηκε στον συνδυασμό νίκης. «Τον υποδεχόμαστε στη μεγάλη μας ομάδα με ιδιαίτερη χαρά. Είναι ένας νέος και δραστήριος άνθρωπος και ζει χρόνια με την οικογένειά του στην Πεύκη και γνωρίζει κάθε ανάγκη και κάθε πρόβλημα. Είμαι βέβαιος ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ στο έργο μας».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κακαράντζας τόνισε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ για την εντιμότητά του και για το μεγάλο έργο που έκανε στην Πεύκη ως δήμαρχος. Την ίδια εκτίμηση έχουν και οι περισσότεροι πολίτες. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να καταφέρει πολλά. Αλλά το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να σταματήσει η καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων. Δεν έχουμε περιθώρια να χαθεί άλλος χρόνος. Πάμε λοιπόν όλοι κι όλες δυνατά για τη νίκη».

Ο Παναγιώτης Κακαράντζας είναι πτυχιούχος τεχνολόγος μηχανικός του τμήματος Κλωστοϋφαντουργίας, αλλά σήμερα εργάζεται ως γραφίστας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet