Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Μαρήλια Νικολαΐδου
Πολιτική

Στη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης η Μαρήλια Νικολαΐδου

Στην παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης προσχώρησε η κ. Μαρία (Μαρήλια) Νικολαΐδου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει: Η μεγάλη και ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, καθώς βαδίζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, συνεχώς δυναμώνει και ενισχύεται από τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου με στόχο να αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη μας και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν Δήμο ανθρώπινο και φιλικό που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις. Και πρέπει μάλιστα να τρέξουμε γιατί έχουν χαθεί πολλές ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια.

Η Μαρία (Μαρήλια) Νικολαΐδου είναι το νέο μέλος της μεγάλης μας παράταξης. Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υποδεχόμενος τη Μαρήλια στη Συμμαχία Πολιτών ανέφερε:

«Με χαρά λοιπόν την καλωσορίζουμε. Είναι μια δραστήρια και δημιουργική γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον ιστορικό Συνοικισμό της Άνω Πεύκης. Ζει μόνιμα στην Πεύκη, γνωρίζει τα προβλήματα του δήμου μας κι έχει δικαιολογημένες ανησυχίες. Είναι έτοιμη, μαζί με τη μεγάλη ομάδα των παλαιών και των νέων στελεχών της Δημοτικής μας Κίνησης, να εργαστεί με όλες της τις δυνάμεις για την Επανεκκίνηση της πόλης».

Η κ. Μαρήλια Νικολαΐδου στις πρώτες της δηλώσεις, αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, για την πρόσκληση που της απηύθυνε, τόνισε: «Πιστεύω πως μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη. Ο Δήμος θα πρέπει να παρέχει περισσότερες και πληρέστερες υπηρεσίες ισότιμα για όλους τους δημότες του, από την μια άκρη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ως την άλλη. Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να προσφέρω και εγώ τις υπηρεσίες μου ως Δημοτικός Σύμβουλος, και μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, έναν καταξιωμένο επαγγελματία, έμπειρο και άριστο γνώστη του δημόσιου χώρου, να λύσουμε πολλά από τα προβλήματα του Δήμου και θα εργαστούμε για έναν δήμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών με κοινωνικό πρόσωπο».

Η Μαρία (Μαρήλια) Νικολαΐδου είναι κάτοικος Πεύκης, μονογονέας, μητέρα της Ιννόπης και του Αναστάσιου Μαραθωνίτη. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Carriera (λογιστών – γραμματέων). Έχει σπουδάσει modellist -patronist στην Ιταλία και έχει εργαστεί στον χώρο στην Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Επίσης, έχει εργαστεί σε πωλήσεις, σε τεχνικό γραφείο και τελευταία ήταν συνεργάτης αντιπροσώπου χωρών του εξωτερικού σε υλικά για δημόσια έργα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet