Στον συνδυασμό του Ηλία Κατσαρού ο Ανδρέας Τζώρτζης
Πολιτική

Στον συνδυασμό του Ηλία Κατσαρού ο Ανδρέας Τζώρτζης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση & Πεύκη Μαζί κατεβαίνει ο Ανδρέας Τζώρτζης.

Ο κ. Τζώρτζης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Ηλία Κατσαρού και επισημαίνει τα εξής:

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζει η γενιά μου είναι η αναντιστοιχία ικανοτήτων και τυπικών προσόντων που διαθέτουμε από τη μία πλευρά και ευκαιριών που μας δίνονται λόγω της οικονομικής συγκυρίας της τελευταίας δεκαετίας από την άλλη.

Συγκυρία η οποία οδήγησε πολλούς συνομήλικούς μου στην απογοήτευση για τη δυσκολία εκπλήρωσης των νεανικών τους ονείρων και στην απόφασή τους να τα διεκδικήσουν σε μια άλλη χώρα.

Την ίδια στιγμή, οι περισσότεροι από όσους έμειναν πίσω, επέλεξαν να αγωνιστούν για το μέλλον τους υπερήφανα, ακολουθώντας το δύσκολο δρόμο, στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις, μακριά από μηχανισμούς και εξαρτήσεις.

Προσωπικά επέλεξα να παραμείνω στη χώρα μας.

Ζω στην πόλη της Πεύκης όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχω αποφοιτήσει από τα σχολεία της περιοχής μας και έχω υπάρξει μέλος αθλητικών σωματείων του Δήμου μας.

Σπούδασα Marketing, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Λογιστική, όντας εργαζόμενος ταυτόχρονα.

Μετά το πέρας των σπουδών μου ίδρυσα τη δική μου επιχείρηση στον κατασκευαστικό κλάδο.

Στο παρελθόν έχω κάνει πρωταθλητισμό στο Bowling έχοντας την τιμή να έχω κληθεί στην εθνική ομάδα Bowling Ελλάδας.

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι μια συνειδητή απόφαση που πηγάζει από το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο και την ανάγκη για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Ηλίας Κατσαρός είναι ένας νέος άνθρωπος που στη δύσκολη συγκυρία πήρε τη ζωή στα χέρια του, βασιζόμενος πάντα στις δικές του δυνάμεις και διατηρώντας αδιαπραγμάτευτες τις αξίες του και αταλάντευτο τον χαρακτήρα του.

Θεωρώντας πως αξίζει να εμπιστευτούν οι συνδημότες μας στα δικά του χέρια τη διοίκηση του Δήμου μας για την επόμενη τετραετία, συντάσσομαι με τη δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί», οραματιζόμενος έναν σύγχρονο Δήμο που θα έχει στο επίκεντρο τις ανάγκες των νέων συμπολιτών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet