Στο Ηλιακό Χωριό η  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Πολιτική

Στο Ηλιακό Χωριό η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Με τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού στην Πεύκη βρέθηκε και μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ασβεστάς. Στην εισηγητική του ομιλία, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ανέδειξε το κριτήριο με το οποίο πρέπει να ψηφίσει ο λαός και στις τρεις κάλπες, όπως και επίσης το πώς εφαρμόζεται από τη δημοτική αρχή η πολιτική της Ε.Ε. Από τη συζήτηση φάνηκε ότι ακόμα και δυνάμεις όπως η τωρινή δημοτική αρχή, με δήμαρχο τον Δημήτρη Φωκιανό, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιούν τις κεντρικές πολιτικές αποφάσεις, μέσα από τις απολύσεις, την ανταποδοτικότητα, τους δημοτικούς φόρους, τα πανάκριβα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς.

Οι παρεμβάσεις των κατοίκων έβαλαν στο επίκεντρο και τα ιδιαίτερα ζητήματα του Ηλιακού χωριού, όπως το ζήτημα με τα οριστικά παραχωρητήρια, της θέρμανσης που δεν έχουν, με ευθύνη του ΟΕΚ και της κυβέρνησης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ ο κ. Π. Ασβεστάς δήλωσε ότι οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των κατοίκων που διεκδικούν το δικαίωμα στη ποιοτική στέγη για όλους.

Το επόμενο πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου περιλαμβάνει τις εξής παρουσίες:

  • Χαιρετισμό στη συγκέντρωση της Παρασκευής 11 Απριλίου, στις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Λυκόβρυσης, με κεντρική ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλλού, υποψήφια αντιπεριφεριάρχη Βορείου Τομέα με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
  • Την Κυριακή 13 Απρίλη, στις 12:00, στην πλατεία Πέρρου στη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Δαγκλή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet