Στο Μαρούσι η συνέντευξη Τύπου της τ. προέδρου του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Στο Μαρούσι η συνέντευξη Τύπου της τ. προέδρου του ΠΕΑΠ

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνέντευξη Τύπου της τέως προέδρου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι), έπειτα από την «άρνηση» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης να παραχωρήσει στην κα Μ. Πατούλη την αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» («Κόβουν» τη Μαρίνα Πατούλη από κάθε δημόσιο βήμα σε Λυκόβρυση – Πεύκη), αλλά και από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Σε συνέχεια και της σημερινής άρνησης της διοίκησης του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδη να δοθεί η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου για τη διεξαγωγή συνέντευξης Τύπου, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, παραιτηθείσα πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, προσκαλεί την Πέμπτη 2 Φεβρουάριου 2017 και ώρα 18:00 στην παρουσίαση του απολογιστικού της έργου, με αφορμή την παραίτησή της από πρόεδρος του Δ.Σ. και την ανεξαρτητοποίησή της από τη δημοτική παράταξη “Η Πόλη της Ζωής μας”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet