Συγχαρητήρια Π. Καμάρα στους νεοκλεγέντες στη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Συγχαρητήρια Π. Καμάρα στους νεοκλεγέντες στη ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συγχαρητήρια στα νεοκλεγέντα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης δίνει ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμάρας σημειώνει τα εξής:

Θα ήθελα να συγχαρώ τη Δέσποινα Μεντεσίδου, εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας και μέλος της πολυσυλλεκτικής παράταξης του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, για την εκλογή της ως προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Πεύκη ς- Λυκόβρυσης της Ν.Δ. με την εξαιρετικά μάλιστα αποδοχή του 63%.

Πιστεύω ότι, συλλογικά, μαζί με τους συνεργάτες της, νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ., επίσης πολύ αξιόλογα πρόσωπα, θα δώσουν άλλο νόημα και περιεχόμενο στη δράση της Τοπικής Οργάνωσης, καθιστώντας τη χρήσιμη στους πολίτες, στη χώρα και στην παράταξη που εκπροσωπεί.

Επίσης, συγχαίρω και τον Νίκο Γκαραβέλα, αντιδήμαρχο και στενό συνεργάτη του δημάρχου, για την μεγάλη επιτυχία του στις νομαρχιακές εκλογές.

Παράλληλα, θεωρώ υποχρέωση μου, να αναφερθώ στον φίλο τ. πρόεδρο Βασίλη Γρυλλή, ο οποίος προφανώς «απέρχεται» λόγω της τάσεως που επικρατεί στην κοινωνία για ανανέωση προσώπων, αλλά και κάποιων δικών του «άτυχων» επιλογών.

Σε κάθε περίπτωση, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και η Τοπική της Οργάνωση οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Γρυλλή που επί 30 και πλέον χρόνια παρέμεινε στρατιώτης της παράταξης, υπηρετώντας την με πάθος και αυταπάρνηση.

Προσωπικά, δεν ξεχνώ ότι ο Βασίλης ήταν από τους πρωτεργάτες, που με παρακίνησαν να ασχοληθώ με τα δημοτικά δρώμενα, όταν το 1994 ως πρόεδρος της Τοπικής, τότε, μου έκανε την τιμητική πρόταση.

Βέβαια η δημοτική μας παράταξη, στα δώδεκα (12) χρόνια της δημαρχιακής μου θητείας, αλλά και μετέπειτα στις συνεργασίες της, ξεπέρασε κάθε κομματικό φραγμό και όριο, αγκαλιάζοντας όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων, όμως η «σπίθα» στο φυτίλι θα έλεγα ότι προήλθε και με πρωτοβουλία του Βασίλη.

Τον ευχαριστώ λοιπόν και του εύχομαι υγεία και κάθε επιτυχία στη ζωή του.

Παύλος Καμάρας

Πρ. δήμαρχος Πεύκης (1995-2006)

Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet