Συμμαχία Πολιτών: Ενωτική παρέμβαση του Γ. Θεοδωρακόπουλου στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Ενωτική παρέμβαση του Γ. Θεοδωρακόπουλου στο Δ.Σ. Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η Συμμαχία Πολιτών σχολιάζει, με ανακοίνωσή της, την παρέμβαση του με επικεφαλής της, πρώην δήμαρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018.

Στη σχετική ανακοίνωση η παράταξη αναφέρει:

Στο άνοιγμα της πρώτης συνεδρίασης της τελευταίας αυτοδιοικηικής περιόδου του  παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου κυριάρχησε η ενωτική παρέμβαση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, δημάρχου Πεύκης την τετραετία 2007-2011, δηλαδή τότε που η Πεύκη ήταν μια από τις πιο καθαρές πόλεις της χώρας. Μετά τις ευχές του, κάλεσε όλες τις πλευρές του Δ.Σ. να κρατήσουν χαμηλούς τόνους τους μήνες που ακολουθούν.

«Η κοινωνία περιμένει από εμάς δουλειά για τη βελτίωση της καθημερινότητας και των δομών του Δήμου μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασκήσουμε κριτική προς τη διοίκηση ή και αντιστρόφως. Όμως μπορούμε να έχουμε αντιπαράθεση με στοιχεία και όχι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Παράκληση και προς τη δημοτική αρχή και προς τη μειοψηφία είναι να κρατήσουμε όλοι ένα επίπεδο γιατί η προεκλογική περίοδος προβλέπεται πολύ δύσκολη» τόνισε επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της μειοψηφίας, της Συμμαχίας Πολιτών.

Λίγο αργότερα και καθώς είχαμε τελικά την Πέμπτη και πάλι μια «ταραχώδη» συνεδρίαση, ανέφερε: «Ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά που επικράτησε τόσο μεγάλη ένταση. Εμείς, ως Συμμαχία Πολιτών, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε στον δρόμο της συνεννόησης και πάντα με χαμηλούς τόνους, προς το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου μας. Και ιδιαιτέρως των νέων οι οποίοι στα πρώτα τους βήματα χρειάζονται την στήριξη του Δήμου. Πάντως εξετάζουμε και το ενδεχόμενο να αποχωρούμε σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος έκανε και ένα σχόλιο για τις… προεκλογικές ανακοινώσεις του δημάρχου κ. Μαυρίδη κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης: «Επί τέσσερα χρόνια δεν είδαμε να γίνεται κάτι στον Δήμο μας. Όχι έργα, αλλά ούτε καν στοιχειώδης καθαριότητα στις γειτονιές. Όμως θα επανέλθουμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet