Συμμαχία Πολιτών: Η υπόθεση του «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» είναι σοβαρή και αφορά τη λειτουργία και τη διαφάνεια του Δήμου
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Η υπόθεση του «υψηλόβαθμου αξιωματούχου» είναι σοβαρή και αφορά τη λειτουργία και τη διαφάνεια του Δήμου

Η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, κατακεραυνώνει τον τρόπο που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή την υπόθεση με το φορτηγό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το οποίο, όπως υποστηρίζει, «εκτός ωραρίου πήγε έξω από το σπίτι “υψηλόβαθμου αξιωματούχου” της πόλης και ξεφόρτωσε υλικά», σημειώνοντας ότι «το θέμα είναι τελικά πολύ πιο σοβαρό».

Ειδικότερα, η Συμμαχία αναφέρει ότι «η υπόθεση κρύβει οσμές σκανδάλου, για να χρησιμοποιήσουμε μιαν κάπως ήπια έκφραση. Γιατί διαφαίνεται ότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη για τη διοίκηση του Δήμου, που από την πρώτη στιγμή αντί να βγει και να ξεκαθαρίσει το τοπίο προσπάθησε να κρυφτεί και να το παίξει την αδιάφορη. Σαν το θέμα με τον “κορυφαίο αξιωματούχο” και την καραμπινάτη ανάμειξη και άλλων παραγόντων του Δήμου να αφορούν κάποιους ξένους ή σαν να ήθελαν να πουν ότι “δεν συνέβη και κάτι σοβαρό”», προσθέτοντας:

«Αλλά ήλθαν τα ντοκουμέντα που μας έστειλαν κάτοικοι της περιοχής και τους υποχρέωσαν να πούνε κάποια πράγματα. Αλλά το 10% της αλήθειας. Και για τον “αξιωματούχο” λέξη. Γιατί; Φοβούνται κάτι;».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης σημειώνεται ότι «η Συμμαχία Πολιτών όταν της καταγγέλθηκε το γεγονός, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως πράττει πάντα, δεν το έφερε αμέσως στη δημοσιότητα γιατί έκρινε ότι έπρεπε να προχωρήσει σε έρευνα. Κι ας είχαμε στα χέρια μας σημαντικά στοιχεία από την πρώτη μέρα, τις 21 Ιουλίου. Δυο ώρες μετά το συμβάν ήμασταν στη γειτονιά. Και πολλοί κάτοικοι μας είπαν πολλά. Και όχι μόνο για εκείνο το απόγευμα. Και όχι μόνο για αυτή τη δημαρχιακή περίοδο. Η υπόθεση του δημοτικού φορτηγού και του “υψηλόβαθμου αξιωματούχου” είναι πολύ σοβαρή και αφορά τη λειτουργία, τη διαφάνεια, το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας».

Τέλος, η Συμμαχία Πολιτών καταλήγει:

«Η ανακοίνωση του Δήμου και καθυστέρησε δύο εβδομάδες και αποφεύγει να ακουμπήσει την ουσία των γεγονότων. Γιατί η ουσία πονάει πολύ. Και θα πονέσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet