Συμμαχία Πολιτών: Κυρίαρχο το μήνυμά μας «Ενώνουμε Δυνάμεις»
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Κυρίαρχο το μήνυμά μας «Ενώνουμε Δυνάμεις»

«Το “Ενώνουμε Δυνάμεις” είναι το κυρίαρχο μήνυμα που θελήσαμε να στείλουμε σε αυτές τις εκλογές. Ένα μήνυμα που δεν έμεινε μόνο στα λόγια και στις φωτογραφίες αλλά το κάναμε και πράξη, όπως θα κάνουμε πράξη όλες μας τις δεσμεύσεις. Έτσι λειτουργούμε εμείς στη Συμμαχία Πολιτών».

Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει η δημοτική παράταξη του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Κωνστάντο, στο πλαίσιο ανακοίνωσης που εξέδωσε και στην οποία σημειώνει επίσης τα εξής:

«Ασφαλώς το πιο σημαντικό γεγονός της προεκλογικής περιόδου είναι η θεσμική συνεργασία της μεγάλης δημοτικής μας παράταξης με τη Λυκόβρυση Πεύκη.- και η συμμετοχή του επικεφαλής της, Δημήτρη Κωνστάντου, και μελών της παράταξης στο ψηφοδέλτιο της “Νίκης” ως υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Έτσι η μεγάλη μας παράταξη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

»Πρόκειται για μια συνεργασία που δείχνει τον δρόμο της συναίνεσης και της σύνθεσης προς όφελος των πολιτών και της ποιότητας της δημοκρατίας. Κι έρχεται ακριβώς την ώρα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ενότητα και συνεννόηση, αφού, με την απλή αναλογική, πολλοί λίγοι δήμοι από τους 332 της χώρας θα μπορέσουν να έχουν το βράδυ της 26ης Μαΐου  διοίκηση». 

«Η συνεργασία της Συμμαχίας Πολιτών με τον Δημήτρη Κωνστάντο έρχεται να δείξει ότι κάναμε πράξη το κεντρικό μας μήνυμα και είμαστε οι μόνοι στον Δήμο μας που ενώσαμε δυνάμεις, αφού συνεργάζονται δύο παρατάξεις που έκαναν έντονη την παρουσία τους αυτά τα πέντε χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η μεγαλύτερη παράταξη της μειοψηφίας, η Συμμαχία Πολιτών, η οποία λειτούργησε αυτά τα χρόνια με μεγάλη υπευθυνότητα και η παράταξη Λυκόβρυση Πεύκη.- που έκανε τον δικό της αγώνα.

»Το μήνυμα Ενώνουμε Δυνάμεις δεν το επιλέξαμε τυχαία, όπως δεν είχαμε βαπτίσει τη δημοτική μας κίνηση Συμμαχία Πολιτών πριν από πέντε χρόνια», ανέφερε, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και επικεφαλής του συνδυασμού, προσθέτοντας:  

«Οι πολίτες αγκάλιασαν αυτή τη συνεργασία κι έδωσαν μεγαλύτερη δύναμη στη Συμμαχία Πολιτών στην προσπάθεια που κάνουμε για μια ανθρώπινη, πρωτοπόρο και σύγχρονη πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet