Συμμαχία Πολιτών: Μέσα Ιανουαρίου και ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Μέσα Ιανουαρίου και ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό

«Είμαστε στα μέσα του Ιανουαρίου και ο Δήμος μας …κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να μην έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό», όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης-Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Πεύκης, δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός σημειώνει ότι «ο προϋπολογισμός του 2021 που έπρεπε να υλοποιείται από την Πρωτοχρονιά, σε εμάς δεν έχει ακόμα εισαχθεί να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Και δεν ευθύνεται για αυτή τη σοβαρή διοικητική ανωμαλία η δήθεν… κακή αντιπολίτευση, όπως είναι η προσφιλής έκφραση του δημάρχου και των γύρω του (εντός και εκτός διοίκησης) όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση, αλλά την ευθύνη έχουν ο ίδιος και η ηγετική του ομάδα. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία στον έκτο χρόνο θητείας να μην μπορεί ο κ. Μαυρίδης να φέρει στην ώρα του τον προϋπολογισμό. Κι όταν ο Δήμος δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό δεν δύναται να λειτουργήσει σωστά. Μόνο οι ανελαστικές δαπάνες (μισθοί κ.λπ. ) επιτρέπονται».

«Εκφράζω τη δυσαρέσκεια των μελών της δημοτικής μας ομάδας για την εξέλιξη αυτή, που δυστυχώς δεν είναι πρωτόγνωρη στον Δήμο μας. Κι αναρωτιόμαστε,καλά ο δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου δεν σέβονται τίποτα; Ούτε μια συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση δεν είδαμε. Μόνο δελτία Τύπου και επικοινωνία κάνουν οι άνθρωποι και μας λένε  για τα αυτονόητα για τα οποία… καμαρώνουν κιόλας» ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο κ. Θεοδωρακόπουλος, προσθέτοντας:

«Το κακό είναι ό,τι και να φέρει τώρα ο Δήμος τον προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο θα απαιτηθεί ακόμη περίπου ένας μήνας να επιστρέψει εγκεκριμένος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

»Δυστυχώς κοντά στην εικόνα της εγκαταλειμμένης πόλης έχουμε και την εικόνα μιας αποτυχημένης δημαρχίας. Βεβαίως κάποιοι και δεν ήταν λίγοι τον ψήφισαν και τον ξαναψήφισαν τον κ, Μαυρίδη, κυρίως για κομματικούς λόγους. Τώρα όμως πληρώνουν όλοι οι πολίτες την ανεπάρκειά του. Γιατί είναι άλλο η ψήφος στο κόμμα και άλλο στους κομματικούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet