Συμμαχία Πολιτών: Στον… αέρα ο προϋπολογισμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Συμμαχία Πολιτών: Στον… αέρα ο προϋπολογισμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

«Ο προϋπολογισμός του Δήμου μας είναι ακόμα στον …αέρα. Με άλλα λόγια δεν μπορεί η διοίκηση του Δήμου να υλοποιήσει έργα και δράσεις του 2020» αναφέρει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Και γι’ αυτό, όπως αναφέρει, δεν φταίει η γραφειοκρατία, ούτε το δυσκίνητο κράτος, αλλά «η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στη διοίκηση του Δήμου και πάνω από όλα στο δήμαρχο που για μια ακόμη χρονιά δεν κατάφερε να είναι σωστός στον ρόλο του. Που κι εφέτος απέτυχε. Απέτυχε και την πληρώνει η πόλη, αφού μόνο δαπάνες υποχρεωτικές (μισθοί προσωπικού κ.λπ.) μπορούν να πραγματοποιούνται αυτό το δίμηνο». 

Και η παράταξη προσθέτει στην ανακοίνωσή της:

«Ο νόμος λέει ότι ο προϋπολογισμός των δήμων ψηφίζεται έως τις 15 Νοεμβρίου. Ο δικός μας ψηφίστηκε προ ολίγων ημερών, στις 31 Ιανουαρίου και έως ότου εγκριθεί και τεθεί σε εφαρμογή θα περάσει και αυτός ο μήνας. Είδατε μήπως τον κ. Μαυρίδη και την κλειστή ομάδα του να ενημερώσουν τους πολίτες και τουλάχιστον να ζητήσουν μια συγγνώμη; Όχι βεβαίως. Κρίμα για τους πολίτες και κυρίως για αυτούς που τον επανεξέλεξαν».

Ωστόσο, η παράταξη του κ. Θεδωρακόπουλου μπαίνει και σε επιμέρους παρατηρήσεις για τον προϋπολογισμό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, τον οποίο και χαρακτηρίζει ως «κακό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet