Συνάντηση συνεργασίας δημάρχων Λυκόβρυσης-Πεύκης & Κηφισιάς
Πολιτική

Συνάντηση συνεργασίας δημάρχων Λυκόβρυσης-Πεύκης & Κηφισιάς

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης για την εξεύρεση λύσεων μέσα από διαδημοτικές συνεργασίες συναντήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 με τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.

Η συνάντηση αφορούσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «ζητήματα επίλυσης θεμάτων καθημερινότητας των δημοτών των δυο όμορων Δήμων αλλά και τη δυνατότητα εκπόνησης και εφαρμογής τοπικού σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων με έμφαση στην προ-διαλογή των υλικών που σχεδιάζει να αναλάβει προσεχώς ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική ενώ ανταλλάχθησαν απόψεις, μεταξύ των δυο δημάρχων, σχετικά με τη διερεύνηση πιθανών διαδημοτικών συνεργασιών όσον αφορά στην ανακύκλωση (από γυαλί, χαρτί, πλαστικό) των πράσινων υπολειμμάτων αλλά και της ενδεχόμενης κομποστοποίησης των απορριμμάτων.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε, όπως αναφέρεταισ την ανακοίνωση, ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το θέμα της οικολογικής διαχείρισης απορριμμάτων που συζήτησε με τον δήμαρχο Κηφισιάς και σίγουρα, όπως ανέφερε, «θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία με τον κ. Θωμάκο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet