Συνάντηση Μ. Γώγου, Μ. Πάγκαλου και Δ. Κωνστάντου με Γ. Καραμέρο
Πολιτική

Συνάντηση Μ. Γώγου, Μ. Πάγκαλου και Δ. Κωνστάντου με Γ. Καραμέρο

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, είχαν, κατόπιν πρωτοβουλίας τους, οι επικεφαλής τριών παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα οι Μαρία Γώγου (Κοινωνία Ενεργών Πολιτών), Μανόλης Πάγκαλος (Ριζοσπαστική Ανατροπή) και Δημήτρης Κωνστάντος (Λυκόβρυση Πεύκη.-), προκειμένου να συζητήσουν “φλέγοντα” θέμα του Δήμου.

Όπως ενημερώνουν οι ίδιοι, από τη συνάντηση προέκυψε η βεβαιότητα έναρξης του έργου ανακατασκευής του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο αντιπεριφερειάρχης διατύπωσε, με ιδιαίτερη σαφήνεια, ότι η διαδικασία έγκρισης του έργου από τις υπηρεσίες και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ήδη δρομολογηθεί, χωρίς το έργο να έχει ποτέ απενταχθεί.

“Υπό το φως των νέων δεδομένων, θεωρούμε ότι οφείλουν να ενημερωθούν τόσο οι εμπλεκόμενοι φορείς που χρησιμοποιούν το γήπεδο, όσο και οι γονείς των παιδιών που μετέχουν στους αθλητικούς συλλόγους”, επισημαίνουν οι τρεις επικεφαλής, συμπληρώνοντας ότι “συνεπώς απαιτείται, με πρωτοβουλία της προέδρου του ΠΕΑΠ, να συγκληθεί ευρεία σύσκεψη πριν τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου (Το ΠΕΑΠ προωθεί λύση για άμεση βελτίωση του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης). Εκτιμούμε ότι βεβιασμένες κινήσεις ενέχουν την πιθανότητα μη ολοκλήρωσης του έργου”.

Επιπλέον, στη συνάντηση συζητήθηκε η κάλυψη από την Περιφέρεια του 30% του υπολειπόμενου κόστους κατασκευής στο Ο.Τ.9, που αναλογεί στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και εκφράστηκε η θετική άποψη του αντιπεριφερειάρχη.

Τέλος, υπήρξε ενημέρωση για την εξέλιξη των διαδικασιών για το θέμα του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet