Συνάντηση της παράταξης του Ηλ. Κατσαρού με τον δήμαρχο Τ. Μαυρίδη
Πολιτική

Συνάντηση της παράταξης του Ηλ. Κατσαρού με τον δήμαρχο Τ. Μαυρίδη

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της παράταξης Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, όπως ενημερώνει η παράταξη.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης, αποτελούμενη από τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό και τα μέλη Εύη Βατσακλή-Παπαδημούλη, που εκπροσωπεί την παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Κέλλυ Κουφοπαντελή και τον Μιχάλη Κυδωνάκη, ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες.

«Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση, που διεξήχθη σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού, με τον δήμαρχο να απαντά για όλα τα θέματα, ενώ αναμένουμε να μας δοθούν και ορισμένα έγγραφα που ζητήσαμε, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αυτό που τονίστηκε από τον Ηλία Κατσαρό και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας της παράταξης Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί. είναι η αναγκαιότητα να βρεθεί ένας κοινός τόπος σε ό,τι αφορά τα προβλήματα – μικρά και μεγάλα – και τις προοπτικές του Δήμου, καθώς το νέο θεσμικό πλαίσιο επιβάλλει την εμπέδωση ενός κλίματος συνεργασίας και συναίνεσης, πάντα με γνώμονα το καλό των Δημοτών.

Την άποψή αυτή έδειξε να συμμερίζεται και ο δήμαρχος, λέει η παράταξη, συμπληρώνοντας ότι η συνάντηση έκλεισε «με ειλικρινείς ευχές και από τις δύο πλευρές για τη διεξαγωγή ενός ουσιαστικού προεκλογικού αγώνα από όλους μας, πάνω στην ουσία των πραγμάτων, μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet