Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 26/11
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 26/11

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Δήμου» υποέργου 3 της εγκεκριμένης πράξης «Εξοικονόμηση Ενέργειας Πεύκης» (Κωδ. ΟΠΣ 373712)».
  2. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας» υποέργου 5 της εγκεκριμένης πράξης «Παρεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας στα υφιστάμενα Δημοτικά Κτήρια και υποδομές στη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης» (Κωδ. ΟΠΣ 427892).
  3. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου με τίτλο «Συντήρηση πεζοδρομίων έτους 2014».
  4. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Συντήρηση πεζοδρομίων σε διάφορους δρόμους του Δήμου-Α.Μ. 15/2013».
  5. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου με τίτλο «Εξωραϊσμός κοινωφελών χώρων».
  6. α) Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο». β) Επιστροφή της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης του έργου.
  7. α) Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο «Πύκνωση φρεατίων υδροσυλλογής». β) Επιστροφή της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης του έργου.
  8. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 21/17-7-2015 γνωμοδότησης του (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) που αφορά τη σημειακή τροποποίηση για την κατάργηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα του «Δάσους Μορέλλα» Πεύκης – Ο.Τ. 440, 441 και τμήματος του Ο.Τ. 440α.
  9. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, για συγκρότηση του Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων για το έτος 2016.
  10. Συγκρότηση οργάνου για εκτέλεση διοικητικών πράξεων σφράγισης και αποσφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ορισμός μελών αυτού.
  11. Συγκρότηση ειδικού ελεγκτικού οργάνου για τη διενέργεια ελέγχου τήρησης των όρων λειτουργίας των παιδότοπων και ορισμός μελών αυτού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet