Συνεχίζει τη δημοσιοποίηση της υλοποίησης του προϋπολογισμού ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτική

Συνεχίζει τη δημοσιοποίηση της υλοποίησης του προϋπολογισμού ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τα στοιχεία για την υλοποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τον μήνα Ιανουάριο έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει τα εξής:

Δημοσιοποίηση προϋπολογισμού Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης πιστός στη δέσμευσή του για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών και τη διαφάνεια στη λειτουργία του, δημοσιοποιεί τα στοιχεία για την υλοποίηση του προϋπολογισμού του.

Πιο συγκεκριμένα: στην ενότητα «Οικονομικά Στοιχεία Δήμου» της ιστοσελίδας έχει αναρτηθεί η ενημέρωση για τον μήνα Ιανουάριο. Σύμφωνα με την πρακτική που ακολουθείται, ο πίνακας κάθε μήνα, ο οποίος παρουσιάζει τη ροή εσόδων και δαπανών ανά κωδικό και κατηγορία δαπάνης/εσόδου, αναρτάται μέσα στον επόμενο μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ενότητα εμφανίζονται και Ισολογισμοί του Δήμου των ετών 2014, 2015, 2016 και 2017. Περισσότερα στη σελίδα του Δήμου: https://likovrisipefki.gr/index.php/2019.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Τηρούμε τη δέσμευσή μας για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και για τη διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου μας και δημοσιοποιούμε κάθε μήνα τα στοιχεία για την υλοποίηση του προϋπολογισμού μας.

»Στην ίδια ενότητα της ιστοσελίδας, δημοσιοποιούμε και τους ισολογισμούς των τελευταίων ετών, οι οποίοι δείχνουν περίτρανα με αδιαμφισβήτητα οικονομικά στοιχεία το νοικοκύρεμα και την οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου. Η οικονομική διαχείριση των τελευταίων ετών κατατάσσει τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην πρώτη θέση ανάμεσα στους μεγάλους αστικούς Δήμους της χώρας, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet