Συνεχίζονται οι διαδικτυακές επιθέσεις κατά της Μ. Πατούλη – Σταυράκη
Πολιτική

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές επιθέσεις κατά της Μ. Πατούλη – Σταυράκη

Συνέχεια των διαδικτυακών επιθέσεων απέναντί της από άτομα του περιβάλλοντος του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, καταγγέλλει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η παραπάνω ομάδα «εκτελεί συμβόλαια» πολιτικής και ηθικής της εξόντωσης, ενώ σημειώνει ότι μένουν ακόμη αναπάντητα τα ερωτήματα που έθεσε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε (Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Φεύγουμε μπροστά για έναν Δήμο πρωταγωνιστή…).

Ακολουθεί η ανακοίνωση της δημοτικής συμβούλου:

Δυστυχώς, λίγα 24ωρα μετά την πραγματοποίηση της συνέντευξης Τύπου, επιβεβαιώνομαι για τη «διαδικτυακή παρέα» της διοίκησης Μαυρίδη, η οποία, μέσα από φληναφήματα και πολιτικά πυροτεχνήματα, εκτελεί συμβόλαια «πολιτικής και ηθικής εξόντωσης», προσπαθώντας μέσω στοχευμένης λασπολογίας να καλύψει την ένδεια επιχειρημάτων. Γιατί ακόμα και σήμερα, αντί να απαντηθούν τα σοβαρά ζητήματα που τέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και να δοθούν πειστικές εξηγήσεις, η «παρέα» αυτή, σε εντεταλμένη υπηρεσία, συνεχίζει ακάθεκτη.

Η κοινωνία όμως τους έχει ξεπεράσει και καθημερινά ευτυχώς διακεκριμένοι συμπολίτες μας δημόσια καταγγέλλουν αυτές τις μεθοδεύσεις, ζητώντας από τη δημοτική Αρχή να επανέλθει στον δημοκρατικό διάλογο, στην ανταλλαγή επιχειρημάτων και στην ευπρέπεια.

Είμαι υπερήφανη για τους συνεργάτες που επέλεξα να υλοποιήσουμε τους στόχους της διοίκησης του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Συνεργάτες το έργο και η συνεισφορά των οποίων έχει αναγνωρισθεί ευρύτερα τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην κοινωνία.

Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη

Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet