Συνεχίζουν… στην Πεύκη – Λυκόβρυση Η Πόλη της Ζωής μας 11 μέλη της
Πολιτική

Συνεχίζουν… στην Πεύκη – Λυκόβρυση Η Πόλη της Ζωής μας 11 μέλη της

Με την παράταξη του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, Πεύκη – Λυκόβρυση Η Πόλη της Ζωής μας, συντάσσονται και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 έντεκα μέλη της παράταξης.

Συγκεκριμένα, επισημαίνουν τα εξής:

Οι παρακάτω υπογράφοντες, πρόσωπα ενεργά με πολιτική δράση τόσο στους μαζικούς φορείς, όσο και στον Δήμο μας, με τη σημερινή μας παρέμβασή, δηλώνουμε απερίφραστα την άρνησή μας να συμμετέχουμε στα μικροπολιτικά παιχνίδια ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών των ατόμων που αποδοκιμάστηκαν από την ψήφο των συμπολιτών μας, αφού πρώτα οδήγησαν τον Δήμο μας στην οικονομική κατάρρευση και στη διακοπή της αναπτυξιακής του πορείας.

Καταθέτουμε την εκτίμηση και την αξιολογική μας κρίση για το ότι ο Δήμος μας σήμερα βρίσκεται σε ανοδική και σοβαρή πορεία ανάκαμψης, με ορατά αποτελέσματα οικονομικής εξυγίανσης που τον καθιστούν ικανό τόσο ως προς το να έχει υπερπλεονασματικό ισολογισμό για το 2017, όσο και στο να  πραγματοποιεί έργα 2.000.000 ευρώ και πλέον με ίδιους πόρους για το 2018.

Αρνούμαστε να δεχτούμε την οποιαδήποτε ανάμιξη και συμμετοχή μας στην προσπάθεια χρησιμοποίησης και χειραγώγησης των διαδικασιών του τοπικού κομματικού φορέα του Κινήματος Αλλαγής και τη χρησιμοποίησή του ως όχημα, για την καταμέτρηση κομματικών δυνάμεων και μόνο, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, χωρίς αυτοδιοικητικό όραμα και προοπτική.

Επιδιώκουμε να κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σ΄ ένα ευρύτερο πνεύμα συνεργασίας, με πολλή δουλειά και με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, χωρίς «μικροπολιτικές καχυποψίες» που αποπροσανατολίζουν κάθε συλλογική προσπάθεια.

Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμείνει το ανάχωμα διατήρησης της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, παρά τις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας και ο Δήμος να συνεχίσει να αποτελεί τον βασικό πυλώνα διατήρησης αυτής της κορυφαίας ενδοκοινωνικής λειτουργίας όπως άλλωστε πράττει μέχρι σήμερα.

Θέλουμε να συνεχίσει ο Δήμος μας να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης διαβούλευσης η οποία ευνοεί τη συμμετοχή των πολλών για τη συνδιαμόρφωση και συναπόφαση στα κρίσιμα ζητήματα, με όρους απόλυτης διαφάνειας και εσωτερικής Δημοκρατίας, χωρίς επικοινωνιακές κορώνες και φώτα «πασαρέλας», χωρίς ψεύδη, λαϊκισμούς και δημαγωγία.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καθαρούς όρους στις σχέσεις αιρετού και Πολίτη, οι οποίες ως μόνο στόχο να έχουν τη βελτίωση της ζωής του δημότη και κατοίκου, καθώς και την εξέλιξη του Δήμου σε ισχυρό φορέα Πρόνοιας, Μέριμνας και Κοινωνικής Προσφοράς.

Συντασσόμαστε με την εντιμότητα και την ειλικρίνεια, με τον ορθό πολιτικό λόγο, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ψεύδη και δημαγωγία αρνούμενοι την οποιαδήποτε συμμετοχή μας στα παιχνίδια της πολιτικής ψευδολογίας και του εμπορίου ελπίδας.

Για τους λόγους αυτούς και για να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία η ανοδική και αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, με την υπογραφή μας επικαιροποιούμε τη βασική πολιτική μας συμφωνία σε προγραμματική αυτοδιοικητική βάση με τη δημοτική παράταξη Η Πόλη τςη Ζωής μας, έχοντας επικεφαλής, ως πρώτο μεταξύ ίσων και εκ νέου υποψήφιο, τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη.

Στηρίζουμε και ενισχύουμε χωρίς ιδιοτέλειες και υστεροβουλίες την αυτοδιοικητική πρόταση της παράταξης, όπως άλλωστε θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση στους δημότες μας, αλλά και δικαίωμα συνάμα για το μέλλον και την προοπτική της πόλης μας.

Μαμαλάκη Μαριάννα, αντιπρόεδρος ΚΟΙΠΑΠ, δημοτική σύμβουλος

Νικολιδάκης Κωνσταντίνος, αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Ασπραδάκη Άννα, πρόεδρος ΚΟΙΠΑΠ, δημοτική σύμβουλος 

Φωτίδης Χρήστος, πρόεδρος ΠΕΑΠ, δημοτικός σύμβουλος

Παπανικολάου Ευάγγελος, αντιπρόεδρος ΠΕΑΠ, δημοτικός σύμβουλος 

Τσόλας Γεώργιος, πρόεδρος ΝΠΔΔ Α΄ Σχολική Επιτροπή, τοπικός σύμβουλος Πεύκης 

Αναγνώστου Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, τοπικός σύμβουλος 

Μπόλας Παναγιώτης, π. αντιδήμαρχος, μέλος παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας 

Ιακωβίδης Δημήτριος, μέλος Συντονιστικής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛΛ. Λυκόβρυσης – Πεύκης

Μάχη Γιούλη, μέλος παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας 

Λογαρά Ρένα, μέλος παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet