«Τζογάρισε στην αποτυχία του προγράμματος των παιδ. σταθμών η κ. Γώγου»
Πολιτική

«Τζογάρισε στην αποτυχία του προγράμματος των παιδ. σταθμών η κ. Γώγου»

Για «πολιτική ήττα» της επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίας Γώγου κάνει λόγο ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιλέξιμων δομών του Δήμου για συμμετοχή στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Ότι «τζογάρισε» στην αποτυχία του προγράμματος προκειμένου να «κερδίσει πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη» κατηγορεί την κα Γώγου (βλέπε δημοσίευμα ΚΕΠ: Κίνδυνος να αποκλειστούν από τα δωρεάν τροφεία 150 οικογένειες) ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δεύτερο ολίσθημα – ατόπημα της κας Γώγου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα

Δεν έχει τελειωμό, προφανώς, η ολισθηρότητα του δρόμου και της κατηφόρας που έχει επιλέξει προσωπικά η κα Γώγου. Απομονωμένη πια, προσπαθεί εναγωνίως να κάνει αισθητή την παρουσία της με οποιονδήποτε τρόπο. Το δυστύχημα είναι ότι κάθε φορά εφευρίσκει λανθασμένους τρόπους.

Από τη δήθεν πολιτική «ήττα του δημάρχου» (σ.σ. Μ. Γώγου: Δήλωση – ομολογία συντριπτικής πολιτικής ήττας του κ. Τ. Μαυρίδη), που μόνο η κυρία Γώγου διέκρινε, συνέχισε με ένα ακόμη πολιτικό λάθος!

Χρησιμοποιώντας για μια ακόμη φορά τη κοινωνική δομή του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΠΑΠ» και με ιδιαίτερο μένος το οποίο έβγαλε στις ανακοινώσεις της για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, σε σχέση με τη διαδικασία συνέχισης του Προγράμματος ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», για τους κατοίκους του Δήμου μας, ξεπερνάει κάθε επιτρεπτό όριο.

Με μια συκοφαντική και προσβλητική προσέγγιση, χωρίς να έχει η ίδια καμιά επίσημη ενημέρωση και όπως αποδείχθηκε με πλήρη άγνοια της διαδικασίας, πρόλαβε να «αποφασίσει» με καταδικαστικό τρόπο την αποτυχία και την απόρριψη του αιτήματος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Άραγε τόσο πολύ ενδιαφέρεται η κα Γώγου, που προσδοκά την αποτυχία, για να κερδίσει πρόσκαιρα δήθεν πολιτικά οφέλη;

Όμως, και πάλι η κα Γώγου, για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, όχι μόνο αυτοδιαψεύδεται, αλλά και αυτοχαρακτηρίζεται με τις απόψεις της, χρησιμοποιώντας για τις προσωπικές μικροπολιτικές σκοπιμότητές της, το τόσο σημαντικό και αναγκαίο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», με αποτέλεσμα να αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις της, στα μάτια όλων των κατοίκων του Δήμου, αλλά κυρίως στα μάτια των γονέων που ωφελούνται από αυτό το Πρόγραμμα!

Τα οριστικά αποτελέσματα της διαδικασίας, έτσι όπως έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.eetaa.gr (Παιδικοί Σταθμοί – ΚΔΑΠ, Οριστικοί Πίνακες Επιλέξιμων Δομών 4-8-2015), για τη συνέχιση του Προγράμματος ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς είναι η καλύτερη απάντηση, προσωπικά στην κα Γώγου, που προφανώς ευχόταν το αντίθετο αποτέλεσμα και ίσως για μια «πιθανή» πολιτική δικαίωση στο πρόσωπό της, ώστε να λειτουργήσει ως κολυμβήθρα για τα συνεχιζόμενα πολιτικά λάθη που έχει κάνει, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Το να «τζογάρεις» σε μια αποτυχία ενός προγράμματος, που αναμφισβήτητα είναι προς όφελος κυρίως των παιδιών αλλά και των γονέων, οι οποίοι απαλλάσσονται από τα οικονομικά βάρη των τροφείων, είναι πολιτικό ολίσθημα κα Γώγου.

Αυτή είναι η πραγματική πολιτική ήττα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet