Την τέως πρόεδρο του ΠΕΑΠ στηρίζει ο Αλ. Γιατζίδης
Πολιτική

Την τέως πρόεδρο του ΠΕΑΠ στηρίζει ο Αλ. Γιατζίδης

Τη στήριξή του στην παραιτηθείσα πρόεδρο του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, εκφράζει ο κάτοικος Πεύκης Αλέξανδρος Γιατζίδης, εκ των δημιουργών -όπως αναφέρει- του Δημοτικού Πολυϊατρείου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Γιατζίδης αναφέρει:

Με αφορμή την παραίτηση της κας Πατούλη από το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

Η ικανότητα στις μέρες μας γίνεται επίκεντρο κακεντρεχών σχολίων, ανέξοδης πολεμικής, ενώ πέφτει θύμα παράλληλα μιας παρωχημένης νοοτροπίας όσων δεν επιζητούν αλλαγή στο δημόσιο και ιδιωτικό βίο. 

Ως γέννημα θρέμμα της Πεύκης, θεωρώ πως η τέως πρόεδρος του ΠΕΑΠ κα Πατούλη κατάφερε, με οργανωμένη στρατηγική και συντονισμένη διεκδικητική προσπάθεια, να επιτελέσει ένα αξιόλογο έργο ουσίας. Το νέο μοντέλο που εισήγαγε στη διοικητική και οικονομική λειτουργία του νομικού προσώπου, με όρους υγιούς και αποτελεσματικού επιχειρείν, έφερε άμεσα καρπούς. Θεμελίωσε  μια νέα δυναμική ανάπτυξης για τον Δήμο μας, μέσα από τις διαδημοτικές συνεργασίες.

Έχοντας προσφέρει από διαφορετικές θέσεις στο κοινωνικό καλό αυτού του τόπου και εκ των πρώτων εθελοντών, δημιουργών του Δημοτικού Πολυϊατρείου της Πεύκης, αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σοβαρότητα με την οποία εφάρμοσε κοινωνική πολιτική, μέσα από την ειλικρινή στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας. Το σύνθημα της «Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο» μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε, όπως τεκμηριώνεται από με τη μέχρι σήμερα πορεία της.

Εύχομαι οι ικανοί στο μέλλον θα αναλάβουν ρόλους που δεν θα τους στερεί κανείς και με σύμμαχο την πλειοψηφία των πολιτών, η αξιοπρέπεια, η παραγωγή έργου και η δημιουργικότητα θα επικρατήσουν σε κάθε τομέα του κοινωνικού γίγνεσθαι, σε αντίθεση με ό,τι φαίνεται να συμβαίνει σήμερα στον Δήμο μας.

Με εκτίμηση,

Αλέξανδρος Γιατζίδης, πρόεδρος MEDLAB GROUP, διευθυντής σύνταξης, medlabnews.gr και iatrikanea.gr, κάτοικος Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet