Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Τ.Ο. Λυκόβρυσης – Πεύκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.
Πολιτική

Τη βασιλόπιτά της έκοψε η Τ.Ο. Λυκόβρυσης – Πεύκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Τ.Ο. Λυκόβρυσης – Πεύκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Η Τ.Ο. Λυκόβρυσης – Πεύκης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. αναφέρει σχετικά:

«Εντυπωσιακή προσέλευση στην κοπή πίτας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚΗΣ.

Η αίθουσα “Μανόλης Αναγνωστάκης” πλημμύρισε από συντρόφους και φίλους της παράταξης σε μία άνευ προηγουμένου ζεστή, φιλική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πέτρος Ευθυμίου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.

Συγκινητική η παρουσία του προέδρου Απόστολου Κακλαμάνη.

Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος και οι υποψήφιοι -ες βουλευτές: Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Βλάχος, Κατερίνα Μπατζελή, Έφη Χαλάτση, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Ρένια Ζαρκαδούλια, Κατερίνα Δορυφόρου, Μανώλης Αϊβαλιώτης, Γιάννης Πούπκος και Παναγιώτης Γκανιάτσος.

Παραβρέθηκαν επίσης το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ελένη Χρονοπούλου, το μέλος της Κ.Ε. Βαγγέλης Τσόγκας, ο γραμματέας της Β2 Νομαρχιακής Χάρης Μπελτεγρής και ο αναπληρωτής γραμματέας Νάσος Ζάχος.

Παρέστησαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρμαγγιόλης Γιάννης, Μονεμβασιώτης Σταύρος, Μπελεχρής Κώστας, Μπόλας Παναγιώτης και ο Ιωάννου Παναγιώτης (υποψήφιος δήμαρχος).

Με το πέρας της εκδήλωσης απολαύσαμε τον πλούσιο μπουφέ μας, προσφορά των μελών μας, ανταλλάξαμε ευχές και ανανεώσαμε το ραντεβού μας στους επικείμενους αγώνες για την εκλογική νίκη της παράταξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet