Τον επικεφαλής της για τις δημοτικές εκλογές επιλέγει η Ριζοσπαστική Ανατροπή
Πολιτική

Τον επικεφαλής της για τις δημοτικές εκλογές επιλέγει η Ριζοσπαστική Ανατροπή

Σε διαδικασία εκλογής του επικεφαλής της ενόψει τωψν αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 βρίσκεται η παράταξη Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει η παράταξη, ενεργοποιεί τη διαδικασία εκλογής επικεφαλής της, που προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας της, βάσει του οποίου η συνέλευσή της «… εκλέγει επικεφαλής της παράταξης τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές…».

Προσκαλώντας τα μέλη και τους φίλους της που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα η παράταξη επισημαίνει τα εξής: «Ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019, φίλοι και φίλες που ταυτίζονται με τις αρχές, το πρόγραμμά μας και τη μέχρι τώρα παρουσία μας στα δημοτικά δρώμενα και ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στη θέση του/της επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ανατροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης καλούνται να καταθέσουν εγγράφως τη σχετική τους επιθυμία στην “Εβδομαδιαία Συνάντηση Μελών”».

Η εκδήλωση ενδιαφέριοντος μπορεί να κατατεθεί στα γραφεία της παράταξης (Ρίμινι 10, Λυκόβρυση) από τις 19:00 μέχρι τις 21:00 κατά τις ακόλουθες συγκεκριμένες ημερομηνίες:

  • Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018
  • Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και
  • Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.

Εφόσον οι ενδιαφερόμενοι/-ες κωλύονται κατά τις προαναφερθείσες συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, μπορούν να στείλουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η συνέλευση της δημοτικής παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης θα πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου 2018 σε τόπο και ημερομηνία που αναμένεται να γνωστοποιήσει η παράταξη.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet