Τ. Μαυρίδης: Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθέσεις ώστε ο Δήμος να λειτουργήσει απρόσκοπτα
Πολιτική

Τ. Μαυρίδης: Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθέσεις ώστε ο Δήμος να λειτουργήσει απρόσκοπτα

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Η Πόλη της Ζωής μας, Τάσος Μαυρίδης, έκανε την ακολούθη δήλωση για το αποτέλεσμα του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών:

«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας από τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, που με την ψήφο τους μας έδωσαν αυτό το σπουδαίο ποσοστό! Ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα και τους συνεργάτες μου και μια επιβράβευση της προσπάθειάς μας.

»Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους εργαζομένους στον Δήμο για τη συμμετοχή στην άψογη διαδικασία.

»Θέλω να συγχαρώ τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της Πόλης της Ζωής μας για τον έντιμο και ωραίο αγώνα που κάναμε. Θα προχωρήσουμε μαζί ως δημοτική παράταξη, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

»Θέλω, επίσης, να συγχαρώ όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των εκλογών για την προσπάθεια και την επίδοσή τους, καθώς άπαντες πέτυχαν τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

»Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθέσεις, ώστε ο Δήμος να λειτουργήσει απρόσκοπτα.

»Με αίσθημα ευθύνης απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπολίτες και ζητούμε τη στήριξη τους, ανεξάρτητα από την ψήφο τους στον πρώτο γύρο των εκλογών, προκειμένου να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια και το έργο αυτής της θητείας.

»Στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας κανείς δεν περισσεύει! Ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών για συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Πόλη της Ζωής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet