Μαυρίδης προς Πάγκαλο: “Εμείς παλεύουμε με τα προβλήματα του Δήμου”
Από αριστερά, Κ. Ασκούνης, Αργ. Ντινόπουλος, Τ. Μαυρίδης και Δ. Φωκιανός.
Πολιτική

Μαυρίδης προς Πάγκαλο: “Εμείς παλεύουμε με τα προβλήματα του Δήμου”

Με επιστολή του, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης απαντά στις “αιρετικές σκέψεις” του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Μανόλη Πάγκαλου (Μ. Πάγκαλος: «Γιατί τώρα κ.κ. Φωκιανέ και Μαυρίδη;») τον οποίο και κατηγορεί για επικοινωνιακού τύπου παιχνίδια. Στην ίδια επιστολή, ο κ. Τ. Μαυρίδης αναλύει τις προσπάθειες της απερχόμενης και της νέας δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του Δήμου.

Ακολουθεί η σχετική επιστολή:

Την ώρα που κάποιοι προσπαθούν μέσα από «λανθασμένες σκέψεις» να αντιληφθούν τα αυτονόητα, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Φωκιανός και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης, επιδιώκουν με ουσιαστικές παρεμβάσεις την οριστική οικονομική εξυγίανση του Δήμου.

Άλλωστε, βασικό μέλημα της απερχόμενης δημοτικής αρχής όσο και της νέας δημοτικής αρχής που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ήταν και παραμένει η οικονομική εξυγίανση του Δήμου, μέσω ρύθμισης των δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

Για τον σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα σειρά συναντήσεων και συσκέψεων με αρμόδιους υπουργούς όπως τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, όσο και με τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλο, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Αυγούστου 2014 παρουσία και του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη Κωνσταντίνου.

Αναφέρουμε λοιπόν ότι ήδη έχει ωριμάσει η πρωτοβουλία αυτή της Αυτοδιοίκησης που αφορά Δήμους που έχουν συνάψει δάνεια με ιδιωτικές τράπεζες, έτσι ώστε να προκύψει νομοθετική ρύθμιση για τον σκοπό αυτό της αναχρηματοδότησης των δανείων μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Για τον Δήμο μας αυτό, μαζί με άλλες ήδη δρομολογημένες ενέργειες και προτάσεις, θα σημαίνει την πλήρη και οριστική οικονομική εξυγίανση.

Με αυτές τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Φωκιανός και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, συναισθανόμενοι πλήρως και όχι προσχηματικά με «λανθασμένες και αιρετικές σκέψεις», προωθούν την ουσιαστική επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα πορευθεί και η νέα δημοτική αρχή, αφήνοντας πίσω μικροπολιτικές καχυποψίες που αποδυναμώνουν εσκεμμένα τον ορθό Αυτοδιοικητικό πολιτικό λόγο και παρεμποδίζουν, με τεχνάσματα επικοινωνιακού τύπου, τη συναίνεση για την από κοινού επίλυση μικρών και μεγάλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet